NEMA NIKAKVE VEZE SA NEMANJOM RADONJIĆEM: Sjajna priča se krije iza broja na dresu Zvezdinog Andrije Radulovića!
Andrija Radulović je na debiju u Zvezdinom dresu postigao gol, Foto: Starsport©

Sigurno je ponosan

NEMA NIKAKVE VEZE SA NEMANJOM RADONJIĆEM: Sjajna priča se krije iza broja na dresu Zvezdinog Andrije Radulovića!

Hteo je da ukaže čast svom dedi

Objavljeno:

Fudbalska javnost i zvezdaška publika imali su prilike da upoznaju prethodnog vikenda novog bisera na Marakani, mlađanog Andriju Radulovića koji se na debiju za seniorski tim upisao i u strelce postigavši gol iz penala.

Jasno je da je reč o još jednom momku koji će u narednim godinama biti nosilac igre crveno-belih, a mnogima je bilo interesantno da je dres sa brojem 49 koji je ne tako davno nosio takođe jedan od miljenika Delija Nemanja Radonjić.

Ipak, Radulović nije ovaj broj odabrao zbog današnjeg igrača Marseja, već zbog svog dede od koga je očigledno nasledio i sportski gen.

Andrija Radulović je zbog dede odabrao broj 49
Andrija Radulović je zbog dede odabrao broj 49foto: Starsport©

Inače, za one koji ne znaju, Andrijin deda je Milivoje Radulović, bivši vaterpolista Primorca i reprezentacije Jugoslavije, a toliko je bio uspešan da je bio rekorder bivše Jugoslavije kao igrač koji je postigao najviše golova u jednoj utakmici Prve lige (16).

S obzirom na to da je rođen 1949. godine njegov unuk je odlučio da mu ukaže čast tako što je izabrao dres sa brojem koji predstavlja njegovu godinu rođenja, prenosi "Sportski žurnal".

Srećan sam što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam ovu priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na Marakani - izjavio je Radulović posle debija za klupski sajt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.