Nije spavao celu noć, pa debitovao za Zvezdu!
Marko Konatar, Foto: Starsport©

KAKAV TRENUTAK ZA NJEGA

Nije spavao celu noć, pa debitovao za Zvezdu!

Dvadesetogodišnji bek je imao sjajnu podršku na tribinama, bili su tu i devojka, i porodica i drugari...

Objavljeno:

Osim Andrije Radulovića, u trijumfu Crvene zvezde protiv Radnika iz Surdulice (4:1) priliku da istrči na Marakanu, oseti huk severa i ostvari dečački san, imao je još jedan izdanak naše Omladinske škole - Marko Konatar.

- Poseban dan za mene. Svakom dečaku koji stasa u našoj Omladinskoj školi i koji voli Zvezdu je san da debituje za prvi tim. U klubu sam već jedanaest godina i drago mi je što sam ovako rano dobio priliku da zaigram na Marakani. Kad sam saznao da ću zaigrati, celu noc sam razmišljao o tome. Nastaviću da se trudim i nadam se da će biti još mnogo utakmica u omiljenom dresu - počinje Konatar.

Dvadesetogodišnji bek je imao sjajnu podršku na tribinama.

- Bili su tu svi, porodica, drugari, devojka. Svi oni su pokušavali da me opuste pre početka meča. Moram da pohvalim i naše navijače koji su bili fenomenalni. Svi volimo da igramo pred što ispunjenijim tribinama i nadam se da će ih iz utakmice u utakmicu biti sve više.

Crvena zvezda je ostvarila još jednu prvenstvenu pobedu što veoma raduje mladog beka.

- Zadovoljan sam partijom ekipe. Uvek može bolje, ali svi znamo da je postojala pauza zbog pandemije korona virusa i da se još uvek vraćamo u onu formu koju smo imali pre "zaustavljanja" fudbala. Nemamo mnogo vremena za slavlje, jer nas već u sredu čeka utakmica u kupu, za koju takođe verujem da ćemo je rešiti u našu korist.

O radu sa Dejanom Stankovićem ima samo reči hvale.

- Fenomenalno je trenirati pod nadzorom legende kluba i evropskog fudbala, kao što je Stanković. Zimus smo se još upoznali na pripremama i sad mogu da kažem da sam se potpuno uklopio u sistem rada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.