DELIJE SU STOPIRALE NJEGOV TRANSFER, A SADA JE OTVORIO DUŠU: Sve mi se zgadilo, pričali su da sam alkoholičar!
Foto: Youtube / Printscreen

ispovest

DELIJE SU STOPIRALE NJEGOV TRANSFER, A SADA JE OTVORIO DUŠU: Sve mi se zgadilo, pričali su da sam alkoholičar!

On je otkrio da ipak ide na utakmice Dinama

Objavljeno:

Samir, naturalizovani Brazilac koji je nastupao za reprezentaciju Hrvatske, odlučio je da u intervjuu za Večernji list, ispriča kako sada vidi klub u kome je imao najviše uspeha u karijeri - Dinamo Zagreb.

- On mi je najdraži! On radi ono što želi, tako i ja razmišljam. Jedan je život, i smatram da čovek treba raditi šta želi, a ne da bude na nešto prisiljen. Na kraju, bitno je ono što čovek radi na terenu, po tome ga treba vrednovati. A šta radi izvan terena, ne znam zašto to ljude uopšte zanima. Ja sam bio najbolji igrač i kada sam izlazio, kada sam ponekad i popio...

Pominjao se jedno vreme kao moguće pojačanje Crvene zvezde, a istakao je da potencijal koji ima nije iskorišćen do kraja.

- Iskreno, mislim da nije. Da sam dao sve što sam mogao, ne bih danas igrao ovde. Ali, kada sam bio najbolji, nisu hteli da me prodaju. Svi su tada govorili da previše izlazim, da pijem, no Dinamu je bilo u interesu da se takva priča o meni potencira jer je imao ponude za mene, ali nije hteo da me proda.

On je otkrio da ipak ide na utakmice Dinama.

– Odem kada nemam šta da radim. Tek kada odete iz kluba, saznate neke stvari, i onda vam se sve zgadi. To se ne odnosi na klub Dinamo, nego na ljude koji su tamo radili. Neću reći na koga mislim, napisaću knjigu, autobiografiju, uskoro, i u njoj sve otkriti. Već tri-četiri meseca razmišljam o tome, razgovaram s ljudima, kažu mi da je to dobra ideja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.