SKANDAL KOLOSALNIH RAZMERA: Usred korone odigrali utakmicu, stotine navijača uletelo na teren!
Uletanje navijača na teren, Foto: Printscreen

SRAMOTNO PONAŠANJE

SKANDAL KOLOSALNIH RAZMERA: Usred korone odigrali utakmicu, stotine navijača uletelo na teren!

Na stadionu se okupilo oko 400 navijača, a na fotografijama i video snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako navijači utrčavaju na teren i proslavljaju golove

Objavljeno:

Francuska javnost je u šoku nakon što je u nedelju u okolini Strazbura odigrana fudbalska utakmica na kojoj se okupilo oko 400 gledalaca.

Dok se Francuska bori s epidemijom koronavirusa koja je do sada odnela skoro 30.000 života, u okolini Strazbura, koji se nalazi unutar francuske "crvene korona zone", odigrana je utakmica između lokalnih klubova Nofa i Otepjera.

Na stadionu se okupilo oko 400 navijača, a na fotografijama i video snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako navijači utrčavaju na teren i proslavljaju golove.

Opštinska policija odmah je intervenisala, ali nije mogla da spreči odigravanje utakmice.

- Glupost i neodgovornost mogu dovesti do katastrofalne zdravstvene situacije u našem regionu. Naše podbelje i medicinsko osoblje ne treba da prolaze kroz novu dramu - rekao je zamenik gradonačelnika Strazbura Serž Eler za francuske medije, a prenosi "Index.hr".

- Imamo video zapise, sve ćemo proveriti i sigurno će biti sankcija - dodao je.

Utakmica je odigrana na stadionu Pako Meteo. Njen predsednik Fransoa Markad rekao je za novine "Dernijer Nuvel d'Alsak" da je stadion korišćen bez odobrenja.

Videćemo šta će se sve izdešavati do kraja ovog slučaja...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.