POZNATO JE GDE LUKA JOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU: Konačno proverena vest o Srbinu - sada je sve definitivno!
Luka Jović, Foto: Profimedia

SREĆNO...

POZNATO JE GDE LUKA JOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU: Konačno proverena vest o Srbinu - sada je sve definitivno!

U prvoj sezoni u redovima Real Madrida nije se baš proslavio...

Objavljeno: 10:27h

Srpski fudbaler Luka Jović nije se proslavio tokom prve sezone u Real Madridu, ali kako sada stvari stoje, imaće novu priliku da se dokaže Zinedinu Zidanu i upravi Kraljevskog kluba.

Srpski napadač i u narednoj sezoni nosiće dres Reala i to je obelodanjeno na naslovnoj strani lista koji je odlično upućen u dešavanja u “kraljevskom klubu” - Marke.

Jović ne želi da ide, već da dokaže kako ima kvalitet za klub tipa Reala.

U prilog mu ide i podatak da Madriđani ne nameravaju da ovoga leta dovode skupa pojačanja i da je njihova meta Erling Haland, ali tek za leto 2021. godine, o čemu se već pisalo.

Luka će dobiti, dakle, drugu šansu i spreman je da je iskoristi, sudeći prema navodima španskih medija. Da dokaže ds Real prošlog leta nije bacio 60 miliona evra kada ga je kupio od Ajnttrahta...

Da li ćemo večeras (18.30) dobiti novog šampiona Nemačke? Ako Bajern slavi na gostovanju u Dortmundu to će biti izvesno, a kvota na Bavarce je 2,00. S druge strane, kvota da će domaćin slaviti i učiniti Bundesligu neizvesnom je 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Bajern.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.