NIJE DŽONI, ALI JE ŠTULIĆ: Ko je momak koji je danas zaigrao za Partizan?!
Nikola Štulić, Foto: Printscreen

Široj javnosti je nepoznat

NIJE DŽONI, ALI JE ŠTULIĆ: Ko je momak koji je danas zaigrao za Partizan?!

Dobio je šansu da se nametne posle pauze zbog pandemije

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Nikola Štulić se predstavio široj javnosti na prvoj trening utakmici Partizana posle dvomesečne pauze zbog koronavirusa.

Osamnaestogodišnji napadač je priključen prošle nedelje prvom timu crno-belih iz Teleoptika i zajedno sa Denisom Stojkovićem je dobio priliku da se pokaže u međusobnom meču između crnog i belog tima na stadionu Partizana koji je organizovao Savo Milošević.

- U Partizanu sam od 2012. godinekod trenera Šćepovića od koga sam dosta naučio pogotovo što je igrao na mojoj poziciji. Radio sam kratko Draženom Bolićem i posle toga sa Nenadom Brnovićem. Sada sam s prvim timom i daću sve od sebe da se nametnem, a na šefu je da odluči - rekao je Štulić posle ovog nezvaničnog debija u crno-belom dresu.

- Prošlog ponedeljka sam se priključio prvom timu i osečaj je bio sjajan. Sanjao sam da delim svlačionicu sa ovim igračima i sad mi se to ostvarilo. Jako je dobra atmosfera.

- Osećaj je sjajan igrati na stadionu Partizana bez obzira što su tribine prazne, ali jako je dobar osećaj i nadam se da sam se dobro pokazao. Dao sam sve od sebe.

Štulić igra na poziciji napadača, pa je govorio malo i o konkurenciji u timu.

- Sadik ima sjajnu kretnju, Matića sam pratio u Vojvodini, sjajan igrač, ima dobru realizaciju. Što se tiče idola volim Ibrahimovića i Levandovskog.

Sada mu preostaje da se radom i kvalitetom nametne i za zvanični debi.

- Želja mi je prvo da debitujem, pa da dam gol u derbiju i da osvojim duplu krunu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.