MILOŠEVIĆU SE SVIDEO VOLJNI MOMENAT KOD IGRAČA: Naredna nedelja će biti najteža! Pohvale za nove momke!
Savo Milošević, Foto: Printscreen

Zadovoljan

MILOŠEVIĆU SE SVIDEO VOLJNI MOMENAT KOD IGRAČA: Naredna nedelja će biti najteža! Pohvale za nove momke!

Strateg Partizana kaže da je opšti utisak da su igrači u većem delu utakmice ostavili dobar utisak

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana su konačno odigrali neku vrstu utakmice, ali među sobom.

Savo Milošević je organizovao test meč između crnog i belog tima na stadionu Humskoj što je bila prva utakmica za igrače posle dva meseca i posle meča je bio zadovoljan kako je sve to izgledalo na terenu.

- Svi iz stručnog štaba smo imali neki individualni osećaj kako nam je izgledala ova utakmica posle duge pauze, međutim, svi se slažemo da je to bilo nekih 55-60 minuta iznenađujuće dobro s obzirom na situaciju da smo van ritma već dva meseca. Dobar je voljni momenat. Naravno da u poslednjih 10-15 minuta su noge već postale teške jer fali takmičarskog ritma, ali moramo da budemo zadovoljni. Ja sam zadovoljan i odnosom i kvalitetom igre u većem delu meča. Videla se volja igrača da igraju. Naredna nedelja će biti najteža. I ova je bila teška, ali za sledeću nedelju moramo da pojačamo jer posle toga ide ona sledeća nedelja pred nastavak prvenstva, pa ćemo morati malo da spuštamo. Biće jako teška i fizički zahtevna sledeća nedelja, ali verujem da smo ove nedelje napravili dobru bazu da možemo da radimo.

Milošević se našao i u ulozi sudije, pa je u pojedinim situacijama morao da opominje igrače, a na kraju je i Strahinji Pavloviću zbog oštrine pokazao i crveni karton.

- Ma ne razmišljam ja o tome. Rekao sam im da im je zabranjeno da prigovaraju, ali jako je teško suzdržati se kad je srce na 200. Lako je sa strane pričati i reagovati i donositi zaključke, ali kada ste na terenu i kada se muti u glavi jako je teško kontrolisati se. Imali su voljni momenat i želju za pobedom obe ekipe i to mi se dopada. Onda mogu da budu malo nervozni.

Na ovom meču su zaigrala i dva momka koji su priključeni prvom timu Denis Stojković i Nikola Štulić, ali strateg Partizana nije želeo da ih komentariše.

- Obojica za svaku pohvalu ali neću puno o njima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.