JENS LEMAN PRELEŽAO KORONU: Kašljao sam, pa su me prebacili u karantin i vrlo brzo sam ozdravio!
Foto: Youtube / Printscreen

zdrav

JENS LEMAN PRELEŽAO KORONU: Kašljao sam, pa su me prebacili u karantin i vrlo brzo sam ozdravio!

Bivši čuvar mreže ima drugačiji predlog - da na stadionu bude broj gledalaca koji čini 25 odsto maksimalnog kapaciteta

Objavljeno:

Povratak fudbala u Nemačkoj zakazan je za 9. maj, ali bez navijača na tribinama, odnosno sa maksimalno 300 osoba na stadionu.

Ta ideja ne dopada se nekadašnjem reprezentativcu i golmanu Šalkea, Milana, Borusije Dortmund, Arsenala i Štutgarta, Jensu Lemanu.

Bivši čuvar mreže ima drugačiji predlog - da na stadionu bude broj gledalaca koji čini 25 odsto maksimalnog kapaciteta.

- Ako bi bila popunjena svaka četvrta stolica, to bi značilo da su gledaoci na bezbednom rastojanju. Nisam još čuo neki smislen argument protiv tog predloga. Svako ko bi ovo prekršio bio bi momentalno izbačen sa stadiona i dobio zabranu dolaska na utakmice - izneo je Leman svoje mišljenje za "Bild".

Svoj predlog bazira na ekonomskoj koristi u trenucima svetske krize, ali se poziva i na iskustvo, pošto je i sam bio zaražen korona virusom.

- Sredinom marta sam konstantno kašljao i imao blago povišenu temperaturu. To je trajalo dan i po, pa sam morao u karantin. Posle dve nedelje, proglašen sam zdravim. Bilo je podnošljivije nego neki od gripova koje sam imao... Ali, naravno da ljudi koji su rizičkog zdravstvenog stanja moraju da budu oprezni. Ovo će, takođe, mnogima pomoći da žive zdravije nego do sada - smatra Leman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.