TRAŽIO JE DA ODE NA LETO! Zvezda dogovorila još jedan rastanak, Mrkela najavio prodaje igrača!
Mitar Mrkela o igračkom kadru i letnjoj transfer pijaci, Foto: Starsport©

Radi se bez obzira na situaciju

TRAŽIO JE DA ODE NA LETO! Zvezda dogovorila još jedan rastanak, Mrkela najavio prodaje igrača!

Uprava je uslišila molbu veziste

Objavljeno:

Crvena zvezda se već rastala sa Radživom van la Parom i Žanderom Santanom, a navijači se pitaju kada će uslediti rastanak i sa Hozeom Kanjasom, koga je trener Dejan Stanković takođe precrtao?!

Na to pitanje je odgovor dao Mitar Mrkela u intervjuu za "Blic".

- Od onog trenutka kada je bilo jasno da Dejan Stanković ne računa na njih, a to je bilo još i pre starta prolećne sezone, tražili smo model da se rastanemo sa njima. Uspeli smo da nađemo zajednički jezik, oni više nisu fudbaleri Crvene zvezde. Od tih fudbalera koji nisu u vidu kod trenera ostao je još Kanjas, sa kojim smo razgovarali takođe, ali on je izrazio želju da sačeka leto i tada pronađe novi klub.

Kanjas je tražio da ide na leto
Kanjas je tražio da ide na letofoto: Starsport©

Mnogi se pitaju kako će uopšte izgledati letnji prelazni rok usled cele ove situacije, pogotovo što se ne zna kada će sezona biti nastavljena i da li će uopšte da se nastavlja?!

- Kada se jedan prelazni rok završi, istog trenutka počinju pripreme za sledeći. Stalno se o tome priča, analizira se trenutno stanje u timu sa šefom stručnog štaba i razgovara se o eventualnim pojačanjima. To dosta zavisi od toga ko će da ode. Ima naznaka da će neko od naših igrača da bude prodat. Imamo ponude za pojedine, ali ih još nismo prihvatili. Imena neću otkrivati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.