I Boaći i Garsija pomažu veteranima Zvezde!
Ričmond Boaći i Mateo Garsija, Foto: FK Crvena zvezda

akcija

I Boaći i Garsija pomažu veteranima Zvezde!

- Veoma mi je drago što sam danas mogao da budem deo ove sjajne akcije našeg kluba

Objavljeno: 21:30h

Ofanzivci Crvene zvezde Ričmond Boaći i Mateo Garsija donosili su danas osmehe i radost u domove zvezdaša. Napadač iz Gane i krilo iz Argentine dostavljali su pakete pomoći na adrese članovima kluba i veteranima starijim od 65 godina, u šestom danu velike akcije Crvene zvezde.

- Bogu hvala što nam je omogućio da danas budemo ovde i da u ime kluba pomognemo na ovaj način naše starije članove i veterane. Neverovatan je dobar osećaj biti u ovo vreme na ovako humanom zadatku i neizmerno mi je drago da sam mogao da budem deo ove sjajne akcije Crvene zvezde. Poželeo sam svima zdravlje u nadi da će ova pandemija što pre proći. Nadam se da ćemo se uskoro videti na Marakani – rekao je Boaći.

Mateo Garsija se prvi put susreo sa ovakvom akcijom i bilo mu je veoma drago što je bio deo deljenja paketa koje je klub obezbedio u saradnji sa ekskluzivnim beting partnerom kompnaijom „Mocart“. Krilni napadač je spoznao u razgovoru sa starijim zvezdašima koliko ga navijači poštuju.

- Veoma mi je drago što sam danas mogao da budem deo ove sjajne akcije našeg kluba, koji je pokazao da nikog ne zaboravlja. Posebno sam srećan što su svi stariji zvezdaši kojima smo doneli ovaj mali znak pažnje zdravo i dobro, pa se nadam da će tako i ostati. To im od srca želim. Ne mogu da krijem, prijale su mi njihove reči podrške i po koji dobar savet, a ja, kao i svi mi u Crvenoj zvezdi, jedva čekam da se Vanredno stanje završi i da se vratimo normalnom životu – istakao je Mateo Garsija.

Akcija Crvene zvezde se nastavlja i sutra, a zatim će uslediti trodnevni prekid zbog Uskršnjih praznika i nastaviti od utorka kada će na vrata starijim zvezdašima poklone donositi neki od igrača prvog tima ili omladinaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.