PAVLOVIĆU, NE JAVLJAJ MI SE AKO NE BUDEŠ VREDEO 50.000.000 EVRA: Hit priča mladog štopera Partizana!
Pavlović na 162. Večitm derbiju, Foto: Starsport©

zanimljivo

PAVLOVIĆU, NE JAVLJAJ MI SE AKO NE BUDEŠ VREDEO 50.000.000 EVRA: Hit priča mladog štopera Partizana!

- Ja želim da pobedim svakoga, makar igrao i protiv Mesija - rekao je Strahinja Pavlović

Objavljeno:

Ne viđa se često takav talanat, a još ređe se viša takav talaenat sa tako dobrom "glavom" i karakterom šampiona. Nije džabe Monako iskeširao Partizanu 10 miliona evra za mladog Strahinju Pavlovića, koji je još jedan u nizu produkta omladinske škole crno-belih, koja sjajno sprema igrače za prvi tim.

Popularnog Kalabu, kako ga zovu saigrači, u Partizan su doveli iz šabačkog Savicijuma Slađan Šćepović, trener u mlađim kategorijama crno-belih, i čuveni Momčilo Vukotić.

Reči Slađana Šćepovića nikada neće moći da zaboravi, koji je jednom prilikom kazao da "mu se ne javlja dok ne bude vredeo miliona evra.

- Da, rekao mi je to. Kazao je „ili ćeš me slušati i biti fudbaler ili ćeš...“ Da ne kažem sad šta, uglavnom otići na drugu stranu - rekao je Pavlović razgovoru za RTS.

foto: Starsport©

Bilo je mnogo priča oko transfera Pavlovića, pominjali su se mnogi klubovi, da bi na kraju završiou Monaku.

- Trudili smo se da sve bude diskretno tokom pregovora. Jedino sam rekao porodici i Lazaru Pavloviću, saigraču s kojim sve delim. Tačno je da smo sličnog karaktera, on je bio kapiten naše generacije u mlađim kategorijama.

Pavlović se osvrnuo za najznačaniju utakmicu u svojoj karijeri.

- Utakmica sa Crvenom zvezdom je prelomna u mojoj dosadašnjoj karijeri. Od najznačajnijih još izdvajam finale Kupa Srbije, kada smo pobedili 1:0 i meč protiv Mančester junajteda. Osećaš pozitivnu tremu, a kad izađeš na teren - poštovanje ne i strah. Ne ako želiš da pobediš. A ja želim da pobedim svakoga, makar igrao i protiv Mesija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.