SAMO SU PADALI JEDAN ZA DRUGIM: Jeziva ispovest iz svlačionice srpskog kluba u kom su se umalo pogušili fudbaleri!
FK Kušiljevo, Foto: Printscreen/Youtube

IMALI SU SREĆE

SAMO SU PADALI JEDAN ZA DRUGIM: Jeziva ispovest iz svlačionice srpskog kluba u kom su se umalo pogušili fudbaleri!

Neprofesionalno odrađen posao ih umalo skupo koštao

Objavljeno:

Obišla je Srbiju za vikend vest da su fudbaleri FK Kušiljevo izgubili svest nakon curenja plinske bobce.

Nesrećni momci su momentalno zbrinuti u bolnici u Kruševcu i na svu sreću nisu životno ugroženi.

Fudbaleri, funkcioner kluba i ekonom ekipe objasnili su kako je izgledala ova drama.

- Dočekani smo korektno od strane FK Meševo, ušli smo u svlačionice, njihovi igrači su prvi imali tegobe, mučninu i bolela ih je glava, nismo znali šta se dešava. Po završetku poluvremena smo otišli u svlačionicu, nismo znali da uopšte curi taj gas, a oni su ostali napolju. Posle 15 minuta pauze igrači su tražili četiri izmene, nije im bilo dobro i trener je izvršio tri, međutim, ispostavilo se kasnije da je posledica gas. Sve se desilo posle utakmice, posle tuširanja, kako je koji igrač izlazio iz svlačionice, tako je padao. Pet igrača je palo, prva pomoć njihovog doktora i našeg je odmah vršena, brzo je došla i Hitna pomoć i 5 najugroženijih igrača odvela u bolnicu u Kruševcu - rekao je Saša Bogićević, član uprave kluba.

Uroš Novičić je objasnio kako je sve izgledalo iz njegove perspektive.

- Dok smo se presvlačili, oni su doneli plinsku bocu koju su priključili na bojler, tako greju vodu. Rekao sam im da se oseća plin, mislio sam da je to zato što su tek tada uključili i da će to da se raščisti. Tokom poluvremena, u razgovoru sa njihovim igračima, rekli su da im je ceo tim loše, rekao sam im da je možda zbog plina, jer se i u našoj svlačionici oseća plin. Na poluvremenu sam ih obavestio da dođu da pogledaju, njihovog ekonoma i redara, oni su rekli sve je u redu.

- Posle poluvremena sam ih isto zvao, igrači su počeli da se hvataju za glavu, osećali su jak pritisak u ušima. Nakon utakmice su došli svi da se tuširaju, i kada smo krenuli da se tuširamo, jedan po jedan su pričali kako im je loše, jedan naš igrač Steva Simić je pao samo, odmah sam ga izneo napolje, rekao sam da svi izađu. Odmah za njim i Stašić, Stefan Gojković... Ja sam imao jak pritisak u glavi, bio sam ošamućen, nisam bio stabilan, ali u tom trenutku dok sam gledao kako oni padaju, nisam obraćao pažnju na to. Trojica su ostali bez svesti, Mihajlo Stojković je počeo da drhti, njega smo umotali sa strane, jer je imao i temperaturu - opisao je Uroš Novičić pakao iz svlačionice i pohvalio reakciju protivničkog tima.

- Svaka čast igračima, odmah su odreagovali i ljudi u upravi, ima nekih koji su se bunili, ali nebitno. Njihovi igrači, svaka im čast i zahvalio bih im se ovom prilikom - dodao je on.

I ekonom Goran Todorović je bio svedok.

- Za vreme i početkom utakmice u prostorijama gde smo bili, bio je taj plin sa bocom koji je grejao vodu, ali neprimetno se osećao, ja sam bio sa igračima isto. Kad se odigralo prvo poluvreme, naši igrači su ušli u svlačionicu, a i njihovi isto. Međutim, čim su ušli, odmah su istrčali napolje, ipak je trebalo i nama da kaažu, jer se kod njih ranije osetilo, a kod nas kasnije - rekao je ekonom gostiju, koji je opisao i kako se odvijala drama posle meča.

- Kad se utakmica odigrala, bio sam sa igračima isto. Jedan igrač je najgore prošao, maltene je mogao... imao je sreću - nije hteo da izusti najgore, a zatim je nastavio.

- Baš je pao na mene, on je iz Svilajnca. Ja ga iznesem napolje sa drugarom. Pao je na beton, koliko je dugačak, toliko se ispružio. Posle toga je još jedan naš igrač osetio nesvesticu, posle još tri igrača. Ja sam išao u prostorije kasnije kao ekonom, osetio sam baš nešto loše se oseća kada dišeš, ostavio sam opremu i izašao napolje - zaključio je Goran Todorović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.