IGRAČ PO STANKOVIĆEVOM UKUSU: Zvezdino pojačanje koje svi čekaju!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

lepe vesti

IGRAČ PO STANKOVIĆEVOM UKUSU: Zvezdino pojačanje koje svi čekaju!

Vreme je za 'pitbula"

Objavljeno: 15:21h

Retko koji igrač je tako brzo ušao pod kožu navijačima Crvene zvezde, ali je Branko Jovičić svojim spartanskim pristupom bio jedan od simbola Milojevićevog tima koji je napravio istorijske uspehe kluba.

Popularni Bakula je doživeo tešku povredu protiv Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je propustio kompletnu polusezonu, u kojoj je i te kako nedostajao, jer igrač sa toliko borbe i žara u igri je retkost.

foto: Starsport©

Ono što raduje sve zvezdaše i novog trenera Dejana Stankovića jeste to što bi Jovičić uskoro mogao da istrči na teren i ponovo obuče dres voljenog kluba, pošto se oporavio od povrede kolena. Nije ovo prvi put da se vezista vraća nakon povrede, i kada je stigao u klub sa Marakane veoma brzo je doživeo ozbiljnu povredu, pa se vratio još jači i pokazao šampionski karakter.

Delije se nadaju da bi ponovo mogli da vide pravog Bakulu, koji svojim pristupom igri neodoljivo podseća na Dejana Stankovića. Obojica su velike radilice za tim i neumorni ratnici, pa je realno očekivati da će strateg Zvezde umeti veoma dobro umeti da iskoristi 'pojačanje' u nastavku sezone.

Branko Jovičić
Branko Jovičić foto: Starsport©

Naravno, ostaje da se vidi koliko je Jovićić fizički spreman, ali prema njegovim izjavama deluje da se odlično pripremio za novi povratak.

– Treniram od početka priprema sa ekipom što mi je izuzetno drago. Na meni je da radim maksimalno, da budem fokusiran na teren, želim i moram da se vratim što jači i spremniji. Očekujem da se što pre vratim na teren, uželeo sam se fudbala, i čitavog tog ambijenta pune Marakane. Na stručnom štabu je da odlučim kada je prava prilika za to, ja uvek dajem celog sebe i pun sam samopouzdanja - rekao je Branko Jovičić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.