UHAPŠEN RONALDINJO! Oglasila se policija sa zvaničnim SAOPŠTENJEM!
Teško njemu kada se vrati u Brazil, Foto: Twitter printscreen

fudbalski mag

UHAPŠEN RONALDINJO! Oglasila se policija sa zvaničnim SAOPŠTENJEM!

Ronaldinjo je stigao u Paragvaj u sredu tokom dana na dobrotvorni događaj

Objavljeno:

Brazilska fudbalska ikona Ronaldinjo uhapšen je kada je sa lažnim pasošem pokušao da uđe u Paragvaj- potvrdilo je tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova. Fudbalsku zvezdu, zajedno sa svojim bratom,policija je zadržala u jednom od hotela blizu prestonice Asunsiona.

"Braća, nisu uhapšeni još, i dalje su pod istragom i treba da svedoče.Nakon toga će biti odlučeno hoće li biti uhapšeni ili ne."- izjavio je paragvajski Ministar policije Euklid Asevedo za ESPN Brazil u sredu uveče.

Ronaldinjo je stigao u Paragvaj u sredu tokom dana na dobrotvorni događaj, ali se našao u problemu kada su vlasti otkrile lažne pasoše u njegovoj hotelskoj sobi.

Asevedo kaže da sada dva policajca sprovode istragu, a ne mogu da napuste zemlju dok njihovo svedočenje ne bude uzeto kao dokazni materijal, koje je zakazano za 8 satu ujutro po lokalnom vremenu. Obojica izričito tvrde da su nevini rekavši da ih je prevario lokalni biznismen.

Ministar Asevedo je potvrdio da Ronaldinja očekuje kazna kada se vrati u Brazil, ali nije obelodanio više detalja u izjavi za lokalne medije.

Dok se ova situacija oko pasoša razvija ostajući nejasna, brazilska vlada je 2018. godine Ronaldinju konfiskovala pasoš nakon što je fudbaler kažnjen sa 2.3 miliona dolara zbog nelegalne gradnje na obali jezera Gvaiba u južnom delu zemlje.Nije poznato jesu li ova dva incidenta povezana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.