MITROVIĆ JE VO: Dok se mi plašimo Halanda, ovo Norvežani misle o srpskoj haubici!
Aleksandar Mitrović, Foto: AP

prejake REČI...

MITROVIĆ JE VO: Dok se mi plašimo Halanda, ovo Norvežani misle o srpskoj haubici!

- Kao da svaki put ide u rat. Kad uđe u duel, udara. Svaki meč je kao bitka - rekao je njegov saigrač

Objavljeno: 22:26h

Saigrač Aleksandra Mitrovića iz Fulama, Stefan Johansen upozorio je zemljake da iako se Srbi plaše Erlinga Halanda i još nekolicine norveških fudbalera pred polufinale baraža za popunu Evropskog prvenstva 2020, da bi i oni trebalo dobro da se pripaze popularnog Mitrogola, koga on više nego dobro poznaje.

- Ako treba da ga opišem u jednoj reči: vo! - kroz smeh priča Johansen za medije u Norveškoj:

A, onda su počele pohvale na račun Srbina:

- Ekstremno je jak. Pride je i veoma dobar egzekutor. Tip je golgetera koji je uvek tamo gde je lopta… Njega ne smemo da ispustimo.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović foto: Starsport©

Međutim, nije samo fizička moć to što odvaja Mitrovića od drugih. Ratnički mentalitet ljudi sa Balkana takođe je zapao za oko Johansenu.

- Njegov mentalitet je nešto što mi se posebno dopada. Mora da pobedi po svaku cenu. Kao da svaki put ide u rat. Kad uđe u duel, udara. Svaki meč je kao bitka. Nekad to može da bude i dobro i loše, kao i sve na Balkanu, ali on je prosto takav tip.

Dodaje Johanson da je već nekoliko puta razgovarao sa Mitrovićem o predstojećem baražu za plasman na Euro, naravno i o samom Halandu.

- Mislim da je, kao kolega, i Mitro impresioniran Erlingom. Ali nije on jedini radoznao. Mnogi pitaju. Mada mnogi ni ne znaju da je iz Norveške, a oduševljeni su njime - otkriva Johansen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.