NOVI POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda rešila još jednog igrača!
Delije, Foto: Starsport©

zvanično!

NOVI POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda rešila još jednog igrača!

- Da se ne ponavljam i da ne zvuči kao fraza, ali zaista velika čast za mene

Objavljeno: 18:44h

Junior Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih igrača rođenih 2002.godine, Nikola Manojlović, potpisao je u četvrtak ugovor sa 4 i po godine sa crveno-belima!

Nikola koji je ujedno i kapiten juniorske selekcije KK Crvena zvezda tako je nastavio niz igrača, koji su postepeno razvijali potencijal kroz mlađe selekcije našeg kluba, i potpisivali kao najtalentovaniji u svojoj generaciji prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima!

Nikola Manojlović je rođen u Novom Sadu 14.februara 2002.godine, visok je 2 metra, i igra na poziciji niskog krila.

Prošao je mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a na nedavno završenom turniru ANGT Marko Ivković izabran je u idealnu petorku šampionata uz učinak od 14 poena i po 5 skokova i asistencija prosečno na 4 utakmice:

„Da se ne ponavljam i da ne zvuči kao fraza, ali zaista velika čast za mene. Vredno sam radio i trenirao kako bi došao u ovu poziciju, što sada praktično znači da me čeka još više treninga, usavršavanja i rada.Imam veliku želju da napredujem,odužim se svima,na prvom mestu mom klubu što veruje u mene i nadam se da ću u narednom periodu ispuniti očekivanja i napredovati kao igrač“ rekao je prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora novi senior KK Crvena zvezda mts Nikola Manojlović.

Nekoliko nedelja pre Nikole, sa prvim danima punoletstva, svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je još jedan izuzetno talentovan igrač Filip Anđušić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.