POZNATO JE STANJE SRPSKOG FUDBALERA KOJI UMALO DA STRADA NA TERENU: Evo kako se oseća bivši igrač Crvene zvezde!
Slavko Perović sa bivšim saigračima, Foto: Starsport©

UF...

POZNATO JE STANJE SRPSKOG FUDBALERA KOJI UMALO DA STRADA NA TERENU: Evo kako se oseća bivši igrač Crvene zvezde!

Vest o stanju Slavka Perovića doneo je rumunskim medijima i trener Dinama Florin Prunea

Objavljeno:

Stravičan udarac pretrpeo je Slavko Perović za vreme derbija rumunskog prvenstva između Dinama i Steaue (2:1). Srpski fudbaler dobio je udarac nogom u glavu, posle kojeg je pao na travu i tamo ostao nepomično da leži. Brzo je reagovala lekarska služba kluba, a nešto kasnije i Hitna pomoć sa dva vozila.

Perović je hitno prebačen u bolnicu, gde je povratio svest. - Pažljivo ćemo pratiti njegova stanje u narednim danima. Moramo tačno utvrditi moguće traume i simptomi koji mogu biti sekundarni prilikom ovakvih udaraca. Verovatno se neće sećati šta se dogodilo, moguće je i da mu refleksi i ravnoteža budu poremećeni u naredna 24 do čak 48 sati - rekao je Adrijan Motoaca, bivši doktor Dinama, za www.sport.ro.

Vest o dobrom stanju Slavka Perovića doneo je rumunskim medijima i trener Dinama Florin Prunea.

- Perović se oseća dobro, nema problema. Još dan ili dva biće pod lekarskom kontrolom jer je pretrpeo veliki šok. Nadam se da će se oporaviti do utakmice naredne sedmice. Tražio sam da Kristei bude dodeljen crveni karton, pošto sam video da je sudija prvo krenuo da mu dodeli žuti karton. Perović je bio obliven krvlju i arbitar je bez razmišljanja odmah morao da pokaže crveni karton

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.