SVI SU ČEKALI NJEGOVE REČI: Konačno je progovorio o onome što zanima celu Srbiju!
Kežman u društvu Lalatovića i Terzića, Foto: Starsport©

Vreme je za transfer

SVI SU ČEKALI NJEGOVE REČI: Konačno je progovorio o onome što zanima celu Srbiju!

- Fokus je na preostalim utakmicama u Seriji A, jer klub ima istorijsku šansu da osvoji „Skudeto" - rekao je Kežman

Objavljeno:

Sergej Milinković-Savić ponovo je postao udarna vest svetskih sportskih medija.

Navodi se da bi reprezentativac Srbije mogao da pređe u Real Madrid narednog leta i da je prva opcija trenera kraljevskog kluba Zinedina Zidana.

Sergej i Kežman
Sergej i Kežman foto: Printscreen/Instagram/kezman888

Povodom ove vesti oglasio se i njegov menadžer Mateja Kežman, koji je u razgovoru za Informer naglasio da srpski vezista ima mnogo ponuda, ali da je fokusiran na igre u Laciju, koji je u trci za osvajanje šampionske titule u Italiji. Ipak, napomenuo je i da popularni SMS završava ciklus u Laciju, pa treba očekivati transfer na leto.

– Postoji interesovanje svih velikih klubova za Sergeja i to traje već nekoliko godina. Ipak, Lacio je za njega do sada bio prava sredina i odluka da se ne žuri i ne ide po svaki cenu pokazala se kao odlična, jer ove godine igraju istorijsku sezonu. Kad se završi, biće vremena za razgovore, a onda ćemo doneti najbolju odluku u interesu i Sergeja i Lacija. Bilo je nekih razgovora sa predsednikom Lotitom oko Sergejeve budućnosti, ali sad zaista nije momenat za takve priče. Fokus je na preostalim utakmicama u Seriji A, jer klub ima istorijsku šansu da osvoji „Skudeto“. Sa petom sezonom u Laciju, Milinković Savić zatvara jedan ciklus i dolazi vreme za razmišljanje o drugim opcijama - rekao je Kežman za Informer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.