SAMO U SRBIJI, KAŽETE? Navijači nasrnuli na predsednika kluba usred utakmice!
Napad na predsednika Benfike, Foto: Printscreen

STRAŠNO

SAMO U SRBIJI, KAŽETE? Navijači nasrnuli na predsednika kluba usred utakmice!

Nas je ovo neodoljivo podsetilo na neka minula dešavanja, npr, u Humskoj ulici, gde su navijači svojevremeno gađali semenkama svečanu ložu na Zapadu

Objavljeno:

Portugalci su prisustvovali sceni kakva se retko viđa na terenima zapadne Evrope. Ovako nešto retko se događa i na najvećim derbijima ove zemlje, a kamoli na mečevima malog kluba kakav je Famalikao.

U polufinalu Liga Kupa između Familikaa i Benfike dogodile su se veoma nemile scene. Lisabonski Orlovi bili su na velikim mukama, ali su odbranili prednost iz prvog meča i plasirali se u finale.

Međutim, glavni arbitar meča je u jednom trenutku poništio gol domaćinu. Bio je to povod za navijače Familikaa, za koji je odličan meč odigrao bivši igrać Crvene zvezde i Valensije Uroš Račić, da se okrenu ka centralnoj loži i napadnu predsednika Benfike Luisa Felipea Vijeiru. Na priloženom snimku ne vidi se tačno taj momenat, koji smo mogli da vidimo u TV prenosu....

Jedan od navijača uspeo je i da mu udari „ćušku“. Srećom, sve se brzo završilo, a nas je ovo neodoljivo podsetilo na neka minula dešavanja, npr, u Humskoj ulici, gde su navijači svojevremeno gađali semenkama svečanu ložu na Zapadu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.