NJIMA POSVEĆUJEM POBEDU: Zvezdin junak otkrio tajnu penala!
Andrija Katić, Foto: FK Crvena zvezda

uefa liga mladih

NJIMA POSVEĆUJEM POBEDU: Zvezdin junak otkrio tajnu penala!

- Pobedu bih posvetio Lukiću i Milikiću koji nisu bili sa nama, ali sam srećan što će u narednim rundama biti tu - rekao je Katić za klupski sajt.

Objavljeno:

Omladinci Crvene zvezde su u osmini finala Lige šampiona za mlade, a junak meča u Tiraspolju, čuvar mreže rođen 2002. Andrija Katić koji je jedan penal zaustavio, a pri drugom nadmudrio fudbalera Šerifa ističe da je ovo timska pobeda.

Bila je teška utakmica. Šerif je stvarno dobar protivnik, ali ovo je timska pobeda. Dominirali smo u posedu i prilika, što govori i statistika. Čestitam mojim saigračima na pobedi jer smo je potpuno zaslužili. Nećemo se ovde zaustaviti, u narednim rundama nas čekaju najbolje evropske ekipe, tako da će to biti veliko iskustvo za nas. Pobedu bih posvetio Lukiću i Milikiću koji nisu bili sa nama, ali sam srećan što će u narednim rundama biti tu - rekao je Katić za klupski sajt.

Katić je otkrio i dogovor koji je pre penal serije imao sa trenerom golmana- Draganom Babićem.

- Dogovorili smo se da prva tri penala idem u desno, a da naredna tri udarca idem u levu stranu. Odbranio sam prvi penal, tako da je dogovor bio odličan - uz osmeh završava Katić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.