NOVI POZIV ZA VLADANA MILOJEVIĆA: Ovog puta od šampiona kome gori pod nogama! Crno-beli u njemu vide spas!
Vladan Milojević je želja PAOK-a, Foto: Starsport©

Potreban im je trener takvog profila

NOVI POZIV ZA VLADANA MILOJEVIĆA: Ovog puta od šampiona kome gori pod nogama! Crno-beli u njemu vide spas!

Kontakt je već uspostavljen

Objavljeno:

Vladan Milojević po odlasku iz Crvene zvezde ima ponude sa svih strana, a najviše iz Grčke, zemlje u kojoj je već radio i ostavio odličan trag.

Posle Olimpijakosa i AEK-a koji nisu uspeli da privole sjajnog stratega da sedne na njihovu klupu, sada ga želi aktuelni šampion PAOK.

Crno-beli iz Soluna su već jednom promenili trenera i doveli Abela Fereiru, međutim, on nije doneo ono što se od njega očekivalo i nije uspeo da pokrene ekipu onako kako želi rukovodstvo i zato razmišljaju o njegovoj smeni.

Vladanu Milojeviću ne manjka ponuda od kada je napustio Marakanu
Vladanu Milojeviću ne manjka ponuda od kada je napustio Marakanufoto: Starsport©

A kako "Mozzartsport" saznaje, iz Soluna su već kontaktirali doskorašnjeg trenera Zvezde, iako nisu poslali zvaničnu ponudu.

Fereira nije zadovoljio za sada svojim učinkom, a posebno posle poraza u derbiju sa Panatinaikosom i PAOK mora da hvata poslednji voz, ako želi da ostane u trci za titulu i zato im je kao prvo ime koje bi moglo da ga zameni upravo Milojević.

Jer osim što se 49-godišnji trener dokazao da može da radi u velikom klubu sa šampionskim ambicijama, on izuzetno poznaje prilike u grčkom fudbalu, jer je tamo proveo najveći deo igračke karijere, a potom ostvario i odlične rezultate kao trener u Panionisu i poznaje jezik.

Vladan Milojević je dobro poznato ime u Grčkoj
Vladan Milojević je dobro poznato ime u Grčkojfoto: Starsport©

E sad je samo pitanje da li Milojević želi da se vrati u zemlju "Helena" i tako brzo po odlasku s Marakane uzme jedan "vruć krompir" u svoje ruke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.