NAPOLI STAVIO 12 MILIONA NA STO: Partizan je na potezu, Vazura otputovao u Italiju, a postoji ipak jedan problem!
Da li će Umar Sadik već ove zime napustiti Humsku, Foto: Starsport©

Potpuno neočekivano

NAPOLI STAVIO 12 MILIONA NA STO: Partizan je na potezu, Vazura otputovao u Italiju, a postoji ipak jedan problem!

Skroz nenadana ponuda je stigla u Humsku za dugonogog napadača

Objavljeno:

Savo Milošević je u Turskoj saopštio da je Partizan ove zime odbio nekoliko ponuda za Umara Sadika, pa čak i onu 10 miliona evra, ali sada je stigla još bolja.

Kako saznaje "Mozzart sport", Nigerijac bi mogao da napusti Humsku posle samo 6 meseci i vrati se u Italiju, jer je u klub stigla ponuda od čak 12 miliona evra.

I to iz jednog od najboljih italijanskih klubova i redovnog učesnika Lige šampiona - Napolija.

Umar Sadik bi mogao ubrzo da se vrati u Italiju
Umar Sadik bi mogao ubrzo da se vrati u Italijufoto: Starsport©

Partizan je Romi već platio 100.000 evra za jednogodišnju pozajmicu strelca 16 ovojesenjih golova, uz dogovor da crno-beli do juna mogu da ispoštuju klauzulu vrednu 1,6 miliona evra kako bi Sadikov ugovor otkupili od Rome. Dakle, crno-beli imaju pravo kupovine Sadika.

Međutim, vrlo složene birokratske tačke dogovora između Partizana i Rome predstavljaju jednu od najvećih prepreka u potencijalnom Sadikovom transferu u Napoli. Naime, prema saznanjima "Mozzart sporta" Roma je pribegla sličnoj finti kao kada je Crvena zvezda prodavala Radonjića u leto 2018. godine. Tada je sportski direktor Monći decidirano tražio da rimski klub dobije dva miliona evra, bez obzira na obeštećenje koje će pripasti crveno-belima.

Umar Sadik je najbolji strelac Partizana
Umar Sadik je najbolji strelac Partizanafoto: Starsport©

Situacija se sada ponavlja, s tim što Roma zahteva da joj se od pomenutih 12 miliona, koliko je Napoli spreman da da, isplati pet. Dakle situacija je izuzetno zamršena i komplikovana.

Ali u međuvremenu ne bi trebalo zanemariti činjenicu da je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura otputovao u Italiju. Pitanje je samo da li na sastanak sa Romom oko konačnog otkupa ugovora ili na pregovore u Napulj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.