MATIĆ PRIZNAO DA HOĆE U PARTIZAN: I Lalatović rekao šta misli o tome!
Foto: Starsport©

čeka se konačna odluka

MATIĆ PRIZNAO DA HOĆE U PARTIZAN: I Lalatović rekao šta misli o tome!

Dugo već traju spekulacije oko selidbe najboljeg strelca "lala" u Humsku

Objavljeno:

Danima se šuška, a sada je potvrđeno da Partizan i Bojan Matić imaju obostranu želju za saradnjom i sada se čeka samo odluka uprave Vojvodine.

Iskusni napadač je poručio u izjavi za "Sportski žurnal" da nema ništa protiv da se preseli u Humsku uprkos tome što je nedavno produžio ugovor i što za njega postoji interesovanje iz Kine.

- Moj ugovor posle tog produženja važi još godinu i po dana. Dakle, ako ponovo ima nešto, ja se tu malo pitam. Sve je u rukama Vojvodine i Partizana - rekao je Matić.

Što se njega tiče, on bi već bio na putu ka Beogradu, ali nije na njemu da donese konačnu odluku.

- Uskoro ću napuniti 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne, s Partizanom.

Šef stručnog štaba "lala" Nenad Lalatović ističe da on neće biti prepreka, odnosno neće tražiti da njegov najbolji strelac ostane u klubu.

- Ne bih tu pravio problem. Ako Matić hoće da ode i ako je Partizan spreman da plati cenu koju bi odredila Vojvodina - poželeo bih mu sreću u novoj sredini. Matić je odličan centarfor, jedan od tri najbolja u Srbiji, a meni kao njegovom treneru imponuje što ga Partizan hoće - dodao je Lalatović za "Žurnal".

Dakle, sve je na rukovodstvu novosadskog kluba, a najveće je pitanje da li oni žele da prodaju igrače direktnom rivalu, što ranije nije bila praksa u Novom Sadu, posebno u vreme pokojnog predsednika kluba Ratka Butorovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.