ZVEZDINA IGRA SVE TEČNIJA: Deki bodri crveno-bele, aplauzi stručnog štaba!
Foto: FK Crvena zvezda

pripreme

ZVEZDINA IGRA SVE TEČNIJA: Deki bodri crveno-bele, aplauzi stručnog štaba!

Trening Zvezde na Kipru

Objavljeno:

Prvotimci Crvene zvezde večeras su posle 17 časova po lokalnom vremenu odradili drugi trening za danas. Četa Dejana Stankovića je na stadionu "Jeroskipu" odradila tehničko-taktički trening.

Fudbaleri Crvene zvezde marljivo rade svakodnevno i maksimalno koriste lepo vreme na Kipru da se dobro pripreme za izazove u narednom periodu. Posle prepodnevnog treninga i odmora, Zvezdine snage odradile su i osmi trening po dolasku u Pafos. Večernji termin i upaljeni reflektori uz prijatnih 16 stepeni prijali su prvotimcima Zvezde.

Prvo su odradili uobičajeno zagrevanje i razgibavanje neophodno za dobru pripremu treninga kako bi se mišići dobro zagrejali. Golmani su radili odvojeno pod budnim okom trenera Dušana Gašića.

foto: FK Crvena zvezda

Zatim su se podelili u dve grupe. Jedna je radila ofanzivni deo, dok je druga uvežbavala odbranu gola, da bi potom bile obe grupe bile spojene u jednu. Fokusirano i ozbiljno su pristupili fudbaleri koji su upijali savete trenera kako treba da se kreću po terenu.

Posle toga Zvezdini prvotimci igrali su na dva gola na skraćenom terenu. Lopta u nogama i osmeh na licu glavni su faktor uspeha i zadovoljstva. Igra je postajala sve tečnija i brža, a dobri potezi fudbalera mamili su aplauze stručnog štaba, dok je trener Dejan Stanković zadovoljno povicima bodrio svoje igrače.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.