VOLI KLUB OD MALIH NOGU: Gavrić pričao o ZVEZDAŠTVU!
Foto: FK Crvena zvezda

srećan je

VOLI KLUB OD MALIH NOGU: Gavrić pričao o ZVEZDAŠTVU!

"Zadovoljstvo mi je da treniram pod njegovom komandom"

Objavljeno:

Koliko se marljiv rad u filijali Grafičar isplati, najbolje nam može opisati veoma talentovani Željko Gavrić, doskorašnji kapiten Zvezdinog B tima. U razgovoru za klupski sajt, mladi ofanzivac osvrnuo se na lične, ali i klupske ambicije, kao i na to koliko mu je značio period privikavanja na seniorski fudbal u Zvezdinoj filijali.

- Prvi put sam na Pafosu i mogu da kažem da su uslovi sjajni. I letos sam bio deo pripremnog perioda, ali tada nismo bili na Kipru. Osećam se mnogo iskusnije zbog toga što sam prošao letnje pripreme sa prvim timom Crvene zvezde. Očekivanja i nadanja su takva da ću dati sve od sebe da se dobro pokažem i nametnem na pravi način. Naravno da bih voleo da dobijem šansu na proleće. Što se klupskih ambicija tiče, one su uvek iste. Trener se promenio, ali takve stvari se ne menjaju kada ste u Crvenoj zvezdi. Želimo da osvojimo duplu krunu i time zaokružimo uspešnu sezonu – naglasio je Gavrić.

Ne krije zadovoljstvo zbog rada sa Dejanom Stankovićem.

- Bio je veliki igrač koji je osvajao mnogo trofeja, a i prvi utisci kao stručnjaku su sjajni. Zadovoljstvo mi je da treniram pod njegovom komandom, a i sa ljudske strane da me Stanković oduševljava. Stalno me savetuje i često razgovaramo, a to je veoma bitno za mladog igrača koji se traži u seniorskom fudbalu. Tu su naravno i moji saigrači koji su duže vreme ovde i koji me na svakom treningu bodre i savetuju.

Ljubav prema crveno-beloj boji usađena mu je od rođenja, a period igranja u Grafičaru mu je i omogućio da se navikne na obaveze koje ga čekaju u prvom timu.

- Od malih nogu sam veliki navijač Crvene zvezde. Počeo sam da treniram 2014. godine i do sada imam samo lepe reči i uspomene na ovaj dosadašnji period. Moram da priznam da sam u Grafičaru počeo da se privikavam na seniorski fudbal koji se bitno razlikuje od mlađih kategorija. Značilo mi je to vreme provedeno u našoj filijali da bih fudbalski sazreo, a to znači da mi je i sada mnogo lakše jer nemam tu prepreku. Bio sam i kapiten, tako da sam se nosio i sa velikom odgovornošću. Nadam se da ću zaigrati i u prvom timu Zvezde jer će to biti ostvarenje sna – zaključio je ofanzivni vezista Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.