Ognjen Koroman ima novi angažman! Preuzeo je legendarni klub!
Ognjen Koroman, Foto: Dado Đilas

VELIKI ZVEZDAŠ IMA NOVI POSAO

Ognjen Koroman ima novi angažman! Preuzeo je legendarni klub!

- Na osnovu odluke Upravnog odbora, dobio sam ovlašćenja da razgovaram sa Koromanom i na obostranu zadovoljstvo prihvatio je da preuzme našu ekipu - istakao je predsednik UO

Objavljeno:

Nebojša Vučićević više nije trener Smedereva 1924. Nekadašnjeg igrača Partizana na klupi je zamenio veliki zvezdaš Ognjen Koroman. Razlog za rastanak sa Vučićevićem leži u trenutnoj poziciji na tabeli Prve lige Srbije. Smederevo je na 15. mestu, sa istim brojem bodova (15) kao i poslednjeplasirana Budućnost iz Dobanovaca, a čak osam manje od Sinđelića, prvog sledećeg na tabeli.

Smederevo - detalj sa jedne utakmice
Smederevo - detalj sa jedne utakmice foto: Printscreen Youtube

Dakle, opstanak je daleko, pa su se stoga okrenuli Koromanu, koji je već radio u nižim rangovima, kao trener Žarkova.

- Na osnovu odluke Upravnog odbora, dobio sam ovlašćenja da razgovaram sa Koromanom i na obostranu zadovoljstvo prihvatio je da preuzme našu ekipu. Predočio sam mu ciljeve, a glavni je da u ovom teškom trenutku izborimo opstanak. Promocija je zakazana za danas, a jedan od zadataka biće i renoviranje igračkog kadra - rekao je za "Sportski žurnal" Zoran Lončar, predsednik UO Smedereva.

Inače, za one malo mlađe valja napomenuti, da je Smederevo u jednom momentu bio najozbiljini klub u državi pored Zvezde i Partizana, sa možda i najlepšim stadionom u engleskom stilu, a ekipa iz ovog grada na Dunavu je čak izlazila i u Evropu, tako da je jasno da je sada potrebno da se izvade iz bule, kako bi bar ostali u "prvoligaškom" društvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.