MIHA SE SUSREO SA ČOVEKOM KOJI GA JE ODAO ZA LEUKEMIJU: Jednu rečenicu ponovio mu je dvaput!
Siniša Mihajlović, Foto: AP

GRANDE SINIŠA!

MIHA SE SUSREO SA ČOVEKOM KOJI GA JE ODAO ZA LEUKEMIJU: Jednu rečenicu ponovio mu je dvaput!

Njih dvojica bili su veliki prijatelji 20 godina, a novinar je sve to odbacio zbog ekskluzive. Međutim, izgleda da su sada izgladili odnose

Objavljeno:

Siniša Mihajlović je letos na pres konferenciji objavio da pati od akutne leukemije, iako ga je u tome preduhitrio novinar i urednik Korijere delo Sporta Ivan Zakaroni.

- Sazvao sam ovu konferenciju za novinare i zamolio za privatnost, jer sam lično hteo da kažem ekipi i javnosti ovu vest. Nažalost, to se nije ostvarilo i nisu svi poštovali moju želju. U nameri da prodaju nekoliko stotina primeraka više, pokvarili su dugotrajno prijateljstvo - rekao je Miha, prvenstveno misleći na pomenutog novinara.

Međutim, od tada je prošlo dosta vremena, Siniša je bolje, presađena mu je koštana srž, pa se ponovo susreo sa Zakaronijem.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: EPA/Marco Lezzi

Detalji sastanka nisu poznati, ali je Italijan otkrio jednu rečenicu koju mu je Mihajlović dva puta rekao. Drugi put po ulasku u taksi, kada je krenuo u svoj hotel.

- Mi smo sada u godinama koje nam ne dozvoljavaju da imamo nove prijatelje, zato stare moramo da čuvamo blizu - prenosi Zakaroni Mihine reči.

Inače, tekst u kome je ovo Zakaroni napisao ovog vikenda ima naslov "Sastanak koji sam dugo čekao", pa je jasno da je urednik tiražnog magazina imao želju da izgladi odnose sa velikim prijateljem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.