NIJE KVAREŽMA, NIJE NI BALOTELI, ALI BIĆE KUPOVINE NA MARAKANI: Dejan Stanković pikirao prvo pojačanje!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

RADI SE PUNOM PAROM

NIJE KVAREŽMA, NIJE NI BALOTELI, ALI BIĆE KUPOVINE NA MARAKANI: Dejan Stanković pikirao prvo pojačanje!

Crveno-beli žele da ojačaju srce terena

Objavljeno:

Crvena zvezda ima veliki broj fudbalera u rotaciji, jer je pred početak sezone pravila tim za tri fronta. Sada su joj ostala dva, ali veoma bitna, jer se dupla kruna predugo čeka na Marakani, pa će stoga, pored neminovnih odlazaka, biti i kupovine u Ljutice Bogdana.

Jesenji prvak je pikirao nekoliko talentovanih momaka iz klubova širom Srbije, a kao prva i osnovna meta figurira Mirko Topić.

Zadnji vezni Lalatovićeve Vojvodine ima sjajnu polusezonu iza sebe, tek mu je 19 godina, a već se našao na spisku mlade (ne omladinske, već U21) reprezentacije Srbije.

Mirko Topić
Mirko Topić foto: Starsport©

Novosađani će pokušati da prodaju Topića već u januaru, a Crvena zvezda ima ozbiljne konkurente u klubovima iz inostranstva. Zato su u Ljutice Bogdana odlučili da krenu po Topića, kako bi angažovali momka koji može mnogo da donese na terenu, a onda i obezbedi injekciju u klupsku kasu kada se preproda, prenosi Sportski žurnal.

Dakle, Dejan Stanković ima prvi izbor, u pitanju je Topić, koji bi ojačao sredinu terena, jedan od najdeficitarnijih delova ovog tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.