ZVEZDA PROSLAVILA ISTORIJSKU GODINU: Borjan najbolji igrač sezone, nagradu dobio i Tomane!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

CRVENO-BELO VEČE

ZVEZDA PROSLAVILA ISTORIJSKU GODINU: Borjan najbolji igrač sezone, nagradu dobio i Tomane!

Kao što smo već pisali, Terzić je najavio i izgradnju novog stadiona

Objavljeno: 22:15h
Uroš Marjanović

Crvena zvezda je proslavila jop jednu istorijski uspešnu takmičarsku godinu "Crveno-belom večeri".

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se obratio prisutnima.

- Pozdravljam sve ljude koji su bili sa nama u ovoj 2019. godini. Ovo je druga godina zaredom koja će biti zlatnim slovima upisana u istoriju Crvene zvezde. Mnogo imamo razloga za slavlje. U junu smo osvojili titulu, u avgustu se radovali ponovnom ulasku u Ligu šampiona, sada smo jesenji šampioni sa 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Dozvolite mi da sada u par reči se podsetim svega urađenog u ovoj godini na izmaku. Ljudski je i prirodno imati snove, ciljeve. Imali smo ih i mi, moram biti iskreni da su mnogi u ovoj sali bili skeptici kada smo pričali o našim snovima pre godinu dana. Važno je napomenuti i gde je Zvezda bila pre pet godina, a gde je danas. Bila je fizički mrtva i ovo pričam jer se u Srbiji sve kratko pamti. Pa tako i pozicija sa koje smo krenuli - između ostalog je rekao Zvezdan Terzić, a o čemu je sve pričao, možete da poslušate na našem video snimku.

Prisutnima se obratio i Mitar Mrkela:

Kao što smo već pisali, Terzić je najavio i izgradnju novog stadiona:

- Oformili smo Radnu grupu jer želimo da gradimo novi stadion, moramo ići u korak sa vremenom. Očekujem da za dve godine počne izgradnja novog stadiona. Planiramo da košta oko 200 miliona evra i ima kapacitet od 42.000 gledalaca. Svesni smo da smo vlasnici zemljišta od 16,5 hektara na kome će nići novi stadion. Već smo razgovarali sa vrhom države o tome pa koordinišemo sve. Tražimo investitore za novi stadion - kazao je Zvezdan Terzić.

Takođe, proglašeni su i najbolji u ovoj godini. Najbolji mlađi pionir je Luka Đordjević, najbolji pionir je Jovan Mijatović, mlađi kadet Marko Lazetić, najbolji kadet Vladimir Miletić, najbolji omladinac je Aleksandar Lukić.

Najlepši gol godine su makazice Tomanea protiv Spartaka u prošlom kolu.

Najbolji igrač sezone je Milan Borjan!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.