MILOJEVIĆ SE NIJE POJAVIO NA KONFERENCIJI: Stiglo je krajnje čudno objašnjenje!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

posle meča

MILOJEVIĆ SE NIJE POJAVIO NA KONFERENCIJI: Stiglo je krajnje čudno objašnjenje!

Vladimir Janković umesto trenera Crvena zvezde na konfernenciji za štampu

Objavljeno: 19:03h

Zvezda je slavila u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva, pošto je bila bolja od Čukaričkog sa 3:1. Trener crveno-belih Vladan Milojević je dao veoma zanimljivu izjavu nakon meča i kao da je najavio odlazak sa Marakane.

Strateg kluba iz Ljutice Bogdana se na veliko iznenađenje nije pojavio na konferenciji za štampu posle meča, a nije ni pomoćnik Milojevića - Milan Kosanović. Umesto njih pred novinare je izašao jedan od Milojevih saradnika Vladimir Janković

- Ja se izvinjavam u ime trenera Milojevića koji nije mogao da dođe zbog privatnih obaveza - rekao je Janković i osvrnuo se na sam meč:

– Večerašnja utakmica je bila veoma značajna za nas. Kako smo započeli prvenstvo, tako smo želeli da ga i završimo- uspešno i to nam je pošlo za rukom. Bila je borbena utakmica, a za protivnika smo imali kvalitetnu ekipu, čiji se potecnijal ogleda u mladim igračima željnim dokazivanja. Uz njih, imaju i iskusne fudbalere koji su sa tog aspekta donosili kvalitet. U prvom poluvremenu smo se trudili da uspostavimo našu igru i vrlo brzo smo uspeli da povedemo. Vežbali smo prekide i znali smo da možemo tako da postignemo pogodak. Oni su nam uzvratili fenomenalnim golom sa pola terena gde je Stojanović bio „laserski“ precizan. U drugi deo igre smo ušli onako kako se to očekuje od nas. Ambiciozno i sa imperativom pobede. Promešali smo karte, promenili formaciju, zaigrali sa dva špica i došli do realizacije koja nam je trebala.

Pohvalio je Vladimir Janković igrače Crvene zvezde, za sve ono što su postigli tokom jeseni.

– Čestitam igračima koji su imali dosta poteškoća u toku ovih nekoliko meseci. Pre svega, postojao je takmičarski imperativ koji je bio pred njima da u svakom meču moraju da pobede. Uz sve povrede koje su nas remetile, uspeli smo da odigramo veliki broj utakmica sa opterećenjem. Najvažnije za nas je bilo prvenstvo i drago nam je što imamo toliku prednost u odnosu na konkurente. Hvala svima u klubu koji su nam pružili podršku tokom ovog perioda.

Osvrnuo se prvi pomoćnik Vladana Milojevića na igru Zvezdinih fudbalera tokom jeseni.

– Subjektivan utisak je da li igramo dobro ili loše, ali postoje objektivni parametri na osnovu kojih volim da komentarišem stvari. Možda nismo bili atraktivni, ali smo bili dovoljno uspešni da napravimo bodovnu zalihu u odnosu na rivale. Praktično smo uspeli da ostvarimo cilj, a tek je polusezona. Slažem se da može bolje, ali za velike klubove je važno da imaju rezultat, jer na kraju se on piše i pamti – podvukao je Janković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.