PREDSEDNIK JESTE PRIČAO DA JE "KUPOVAO" UTAKMICE U SRPSKOJ LIGI: Razlog za to je veoma čudan!
Saopštenje FK Loznice, Foto: Filip Plavčić

saopštenje

PREDSEDNIK JESTE PRIČAO DA JE "KUPOVAO" UTAKMICE U SRPSKOJ LIGI: Razlog za to je veoma čudan!

"Govor predsednika Vlastimira Lukića imao je za isključivi cilj da ekipu trgne iz letargije i podigne moral igrača pred važne utakmice koje su očekivale klub u borbi za opstanak u srpskoligaškom društvu"

Objavljeno:

Mnogo bure je podigao video snimak na kom se čuje kako predsednik FK Loznice Vlastimir Lukić govori svojim igračima da "kupuje" mečeve i da zahvaljujući tome dobijaju utakmice.

Oglasio se i Mirko Poledica tim povodom i otkrio je da mu je prećeno zbog objavljivanja tog snimka, a sada se Loznica oglasila zvaničnim saopštenjem. Oni pravdaju svog predsednika kako je Lukić pričao to da bi podigao moral svojoj ekipi.

Sapoštenje fudbalskog kluba Loznica prenosimo u celosti.

- Loznica naoštrije odbacuje sve optužbe i insinuacije da je bilo ko od rukovodećih ljudi kluba učestvovao u nečasnim i nesportskim radnjama koje nam se ovih dana stavljaju na teret u pojedinim medijama. Pokušaj da se na osnovu audio snimka iz svlačionice kluba iskonstruiše afera i nanese šteta kako predsedniku tako i samom klubu, najmanju ruku je zlonamerna. Govor predsednika Vlastimira Lukića imao je za isključivi cilj da ekipu trgne iz letargije i podigne moral igrača pred važne utakmice koje su očekivale klub u borbi za opstanak u srpskoligaškom društvu. U sportskom smislu, svlačionica je mesto gde uvek postoji previše emocija i naboja i uprava kluba izražava žaljenje što je deo sportske javnosti na pogrešan način svhatio nastup predsednika Loznice.

Želimo da istaknemo da je naš predsednik Vlastimir Lukić dugogodišnji sportski radnik i fudbaler Loznice iz najslavnijih dana omladinske selekcije koja se ravnopravno takmičila sa najvećim fudbalskim klubovima u Srbiji. Pod vođstvom Vlastimira Lukića naš klub se stabilizovao kako na sportskom tako i na organizacionom polju.

Kao jedan od najstarijih fudblskih klubova u zemlji, koji ove godine obeležava 100 godina postojanja, uvek smo bili prepoznatljivi po fer-pleju, sportskoj borbi i poštovanju protivnika sa kojima smo se u bogatoj istoriji sastajali i tako će biti i u budućem - piše u saopštenju Loznice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.