OVAJ ČOVEK JE NAMEŠTAO UTAKMICE U SRPSKOM FUDBALU: Poledica otkrio ime i prezime, pa izjavio da je dobio pretnje!
Vlastimir Lukić, prvi čovek Loznice, Foto: Youtube / Printscreen

epilog

OVAJ ČOVEK JE NAMEŠTAO UTAKMICE U SRPSKOM FUDBALU: Poledica otkrio ime i prezime, pa izjavio da je dobio pretnje!

On se ponovo oglasio putem zvanične Fejsbuk stranice Sindikata gde je otkrio ime, ali i pretnje koje je dobio zbog snimka.

Objavljeno:

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'', nedavno je postavio na Fejsbuk audio snimak gde je skrenuo pažnju na sumnjive radnje u srpskom fudbalu.

Podsetimo, Poledica je nedavno napisao da je ''predsednik kluba iz Srbije nameštao utakmice, fizički nasrtao na igrača, vređao igrača i pretio mu'', ali nije želeo da otkriva ime sve dok ne bude 100 posto siguran ko je u pitanju.

U međuvremenu, on se ponovo oglasio putem zvanične Fejsbuk stranice Sindikata gde je otkrio ime, ali i pretnje koje je dobio zbog snimka.

- Poštovani, čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja treće utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice. Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena. Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine "Vlastimira Lukića" i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem "opasnom" Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner - napisao je Poledica

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.