SAVO MILOŠEVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN? Neću čekati da me teraju!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

o svom statusu

SAVO MILOŠEVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN? Neću čekati da me teraju!

- Budimo realni, neko će morati da ide - rekao je Milošević

Objavljeno: 19:54h
Aleksa Radosavljević

Trener Partizana Savo MIlošević bio je veoma utučen i emotivan nakon šokantnog poraza od Napretka u vanrednom, 19. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su ispustili prednost od dva gola razlike, a Nikola Eskić je golom u 95. minutu isporušio kaznu za sve promašaje Partizana na večerašnjem meču u Humskoj.

Milošević je posle meča nagovestio da bi uskoro mogao da napusti Partizan.

- Ponovo smo bili neozbiljni na jednoj utakmici. Ta neozbiljnost prevazilazi granice koje lično mogu da podnesem.. Tu je i koncentracija, nema je na nivou da se rezultat održi, ima i taktičke nediscipline. Dešavalo se da kada malo spustimo gard, imamo limit. Kad ova ekipa nije na maksimumu, ako se malo spustimo, to ode predaleko. Očigledno je da ni ja ne uspevam da rešim to. Budimo realni, neko će morati da ide. Status mnogih igrača, a i moj je pod velikim znakom pitanja - rekao je Milošević.

- Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me teraju - istakao je utučeni strateg Partizana.

Na pitanje šta je razlog što crno-beli olako ispuštaju stečenu prednost, Milošević je odgovorio:

- Veliki je broj utakmica, nemamo veliki fond igrača. Pretpostavljam da je to jedan od razloga. Danas je situacija da smo imali rezultat, ali nije bila koncentracija na nivou da se to održi. Ponovo smo počeli da srljamo, uz dosta taktičke nediscipline.

Trener Partizana smatra da niko od njegovih igrača nije bio na nivou.

- Nijedan dogovor nismo ispoštovali iz svlačionice. Skoro svi su bili neozbiljni. Da ne ulazim u detalje - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.