DOGOVOR JE BLIZU: Na pomolu je drugi najveći transfer u istoriji Partizana!
Očekuje se uskoro konačni dogovor, Foto: Starsport©

pregovori u završnoj fazi

DOGOVOR JE BLIZU: Na pomolu je drugi najveći transfer u istoriji Partizana!

Talentovani štoper bi 1. januara trebalo da zvanično postane igrač "kneževa"

Objavljeno:

Posle nekoliko nedelja zatišja transfer Strahinje Pavlovića u Monako je ponovo aktuelan, a kako saznajemo dogovor je na pomolu.

Od izvora bliskih klubu saznajemo da su Partizan i Monako blizu konačnog dogovora transfera vrednog 10.000.000 evra uz mogućnost da ta suma bude i veća ukoliko se budu ispunili određeni bonusi iz ugovora.

Pregovori su bili dugi i iscrpljujući, bilo je i drugih ponuda, ali na kraju su predstavnici dva kluba došli u završnu fazu pregovora sa ispunjenjem želja obe strane.

Strahinja Pavlović bi mogao da postane drugi najskuplji igrač u istoriji Partizana
Strahinja Pavlović bi mogao da postane drugi najskuplji igrač u istoriji Partizanafoto: Starsport©

Crno-bele je najviše zanimalo da mladi štoper ostane u Humskoj do kraja ove takmičarske sezone na šta su iz Monte Karla pristali, dok će Pavlović 1. januara 2020. kada počne zimski prelazni rok staviti paraf na petogodišnji ugovor.

Klub iz Humske bi mogao da inkasira i dodatnih 3.000.000 evra na ime bonusa, ukoliko Pavlović bude odigrao određeni broj mečeva za "kneževe" u narednoj sezoni, ali i u zavisnosti od uspeha kluba i plasmana u neko od evropskih takmičenja.

Partizan će od transfera Pavlovića dobiti i bonuse i procente
Partizan će od transfera Pavlovića dobiti i bonuse i procentefoto: Starsport©

Takođe, srpski klub će dodatni novac zaraditi i od eventualno naredne prodaje igrača, pošto će u ugovor o transferu biti ubačena i klauzula da će mu pripasti određeni procenti.

Tako bi Pavlović mogao da postane drugi najskuplje prodani igrač, ukoliko se ostvare i bonusi, u istoriji Partizana posle Mateje Kežmana.

Podsećamo da je Pavlović letos imao praktično dogovoren transfer u Lacio koji se izjalovio u poslednjem trenutku zbog neozbiljnosti rimskog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.