BARD ŽIVA OPLEO PO IGRAČIMA ZVEZDE: Kakav Hajat, oni su za Radmilovac! Boaćija sklonite od plavuša!
Milan Živadinović je zanimljivo prokomentarisao Ričmonda Boaći, Foto: Zorana Jevtić/AP

Nova hit izjava

BARD ŽIVA OPLEO PO IGRAČIMA ZVEZDE: Kakav Hajat, oni su za Radmilovac! Boaćija sklonite od plavuša!

Legendarni fudbalski stručnjak je istakao da igrači Zvezde su delovali demotivisano protiv Bajerna

Objavljeno:

Legendarni bivši trener Milan Živadinović dao je svoj komentar utakmice između Crvene zvezde i Bajerna u kojoj je srpski prvak doživeo rezultatsku katastrofu.

Čuveni "Bard" je istakao ono što su mnogi primetili, a to je velika neangažovanost i bezvoljno ponašanje igrača Zvezde na terenu.

- U današnje vreme kod nas najviše smetaju treneri. A, pre svega oni principijalni koji drže do sebe. Onda mu igrači naprave problem, namerno loše odigraju dve utakmice, izgube i tako ga oteraju iz kluba - počeo je Živa i nastavio.

Milan Živadinović je kritikovao pristup igrača Zvezde
Milan Živadinović je kritikovao pristup igrača Zvezdefoto: Filip Plavčić

- Igrači Zveze bili su nemotivisani, bez sistema, neka gupa ljudi bez koncepcije. Pozadi spori, napred bez organizacije. Ja sam uvek govorio, igrač Zvezde treba da izađu na svaku utakmicu kao da im je poslednja u karijeri i igraju preko svojih mogućnosti. A ne ono kao protiv Bajerna.

Između ostalog tokom gostovanja u Jutarnjem on je kritikovao i strane fudbalere koji nose crveno-beli dres, a posebno je pričao o Ričmondu Boaćiju.

- Veliki broj stranca dolazi sada iz Afrike, tačnije iz provincija. Tamo ima mnogo boljih igrača nego što igraju po Evropi, ali stvar je u tome što menadžeri nemaju kombinacije za njih. A kada je Boaći došao odmah sam rekao svima, samo sklonite plavuše od njega. Boaći je dobar, ali je problem što on više voli plavo nego išta. Ovde u Zvezdi su ga stavili na tanak led i onda je upao u problem - rekao je Bard Živa.

Ričmond Boaći ne igra ove sezone kao što je to bilo prethodnih
Ričmond Boaći ne igra ove sezone kao što je to bilo prethodnihfoto: Starsport©

Na kraju je zaključio da je sve u svemu bila bruka i sramota ono što su prikazali igrači Zvezde.

- Ovo je bila bruka i sramota, najveća Zvezdina ikada. Oni ne zaslužuju da budu u Hajatu, kakav bre Hajat? Nemaju oni pedigre za to! Za njih je smeštaj kod Vere u Radmilovcu. Ujutru se čuju pevci i to je bio karantin za moje igrače nekada. Nema ni Ž od žena, to je bilo rešenje, a ne ovo danas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.