NJEGOVOJ ZVEZDI SE BAJERN JEDVA IŠČUPAO IZ KANDŽI: Bruka i sramota! Danas igraju razmaženi i preplaćeni stranci!
Ekipa Crvene zvezde koja je izgubila 3:2 od Bajerna na Marakani pre 12 godina, Foto: Starsport©

Razočaran

NJEGOVOJ ZVEZDI SE BAJERN JEDVA IŠČUPAO IZ KANDŽI: Bruka i sramota! Danas igraju razmaženi i preplaćeni stranci!

Prisetio se čuveni bivši igrač crveno-belih onog susreta od pre 12 godina kada je Bajern jedva preživeo Marakanu

Objavljeno:

Crvena zvezda je doživela katastrofu protiv Bajerna na svom terenu što je razočaralo vaskoliku javnost, koja nije da nije očekivala poraz, ali sigurno nije mislila da će crveno-beli poslužiti kao vreća za punjenje i minhenskom timu protiv Totenhema.

Ipak, ostaće upisano u istoriji da su Bavarci naneli najteži poraz Zvezdi na njenom terenu i uopšteno u evropskim takmičenjima.

I mnogo više od svega toga, zvezdašku javnost boli sam pristup igri i to kako je izgledala većina igrača u crveno-belim dresovima na terenu, gde nije bilo ni energije, ni borbenosti, ni bilo kakve želje, što je rekao i sam golman Milan Borjan.

Zbog toga je bio ogorčen i bivši fudbaler crveno-belih Ognjen Koroman, koji je bio učesnik prethodnog duela Zvezda i Bajerna na Marakani, pre 12 godina, kada su Bavarci uz dosta sreće pobedili 3:2.

- To je realnost... Jeste bruka i sramota, ali su stvarno loše igrali. U čemu je tačno problem zahteva dublju analizu stručnog štaba i igrača, ali stvarno bruka za Zvezdu i srpski fudbal - rekao je Koroman za "Novosti".

On je napravio i paralelu između tadašnjeg tima Zvezde koji je vodio 2 puta protiv Bajerna i ovog danas koji je u dva meča protiv istog kluba ostvario gol-razliku 0:9.

Ognjen Koroman u duelu sa Hamitom Altintopom pre 12 godina
Ognjen Koroman u duelu sa Hamitom Altintopom pre 12 godinafoto: Starsport©

- Ovi danas su više razmaženi i mislim da je mnogo fudbalera u Zvezdi preplaćeno, pogotovo stranci koji ne pružaju igre u skladu sa novcem za koji su dovedeni. Igrači sa strane nisu svesni odgovornosti Zvezdinog dresa i olako gledaju na sve to.

Koromanu, koji je jedno vreme radio i u omladinskoj školi Zvezde se ne dopada ni politika kluba da prodaje svoju decu i umesto njih dovodi strance koji su ove godine posebno bili promašaji.

- Smeta mi to. Da li je to politika kluba da mi nemamo strpljenja da ispratimo Joveljića i braću Ilić... Kupujemo strance i forsiranje tih igrača će možda dati rezultate u nekom narednom periodu, ali za sada od toga nema rezultata - poručio je Koroman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.