FSS SPREMIO NOVI ŠOK: Smenjuje se Tumba, a dolazi selektor u kog se Srbi kunu?
Tumba je prošlost?, Foto: Starsport©

BOMBA!

FSS SPREMIO NOVI ŠOK: Smenjuje se Tumba, a dolazi selektor u kog se Srbi kunu?

Ovo bi bila prava fudbalska renesansa, još kada bi on sklopio i stručni štab

Objavljeno: 09:32h

Izgleda da su Tumbakovićevi dani u FSS odbrojani, ili bar tako pišu srpski mediji pozivajući se na izvore bliske Savezu.

Navodno, čelnici nisu zadovoljni igrama reprezentacije otkako je on selektor, nije se mnogo popravilo u odnosu na Krstajićevu eru, nismo se plasirali na EURO bez dodatnog baraža, pa bi Izvršni odbor mogao da reaguje.

- Nekoliko članova Izvršnog odbora, najvišeg tela FSS, ocenilo je u neformalnim razgovorima da je dovođenje Tumbakovića bio loš potez. Nezadovoljni su što reprezentacija od njegovog dolaska nije pokazala nikakav pomak u igri. Štaviše, utisak je da Srbija igra sve slabije. Takođe, za kratko vreme veliki broj igrača je prošetao kroz reprezentaciju, a umesto da smirimo tenzije van terena desio nam se i "slučaj Jović". Očekuje se da IO zaseda narednih dana i da tema bude upravo Tumbaković - rekao je "Informerov" izvor iz Fudbalskog saveza Srbije.

Veljko Paunović
Veljko Paunović foto: EPA/Tannen Maury

Navodno se već pregovara sa pojedinim kandidatima, a prvi među njima je odnedavno slobodni Veljko Paunović koji je dao otkaz u Čikago Fajeru, navodi "Informer".

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije je čak i javno istakao nezadovoljstvo odabirom igrača Ljubiše Tumbakovića u duelu sa Luksemburgom kada je istakao da "se nada da je selektor video ko treba da igra, a ko ne".

Navodno su i fudbaleri nezadovoljni radom selektora, a nikako ne bi čudila nova promena pred baraž mečeve sa Norveškom sledeće godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.