MODRIĆ DOBIO BATINE U TREBINJU: Hrvat se žalio, a iz Republike Srpske potvrdili da su bili surovi prema Hrvatu!
Luka Modrić, Foto: AP/Hassan Ammar

ispovest

MODRIĆ DOBIO BATINE U TREBINJU: Hrvat se žalio, a iz Republike Srpske potvrdili da su bili surovi prema Hrvatu!

- Dobio sam poprilične batine po nogama. U Trebinju su stradali moji najdraži štitnici s likom Ronalda koje mi je poklonio otac Stipe. Neki frajer mi je ušao na nogu metalnim čepovima kopački i probio rupu u plastičnom kostobranu - napisao je u autobiografiji "Moja igra".

Objavljeno:

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić često ističe kako mu je sezona 2003./2004. u Zrinjskom iz Mostara jedna od najvažnijih u fudbalskom sazrevanju.

Tek je postao punoletan, a Dinamo ga je poslao na kaljenje u fizički zahtevnu ligu BiH gde mu je najteže bilo igrati u Banjoj Luci, Zenici i Trebinju.

U Trebinju je, na gostovanju Leotaru, dobio dobrih batina.

- To što sam do dolaska slušao o ligi, potvrdilo se i na terenu. Premijer liga je bila dosta gruba, a pogotovo je bilo teško igrati u gostima. Najgore je bilo u Trebinju, a za nijansu manje u Banjoj Luci i Zenici. Sudije jednostavno nisu štitili gostujuće igrače. Dobio sam poprilične batine po nogama. U Trebinju su stradali moji najdraži štitnici s likom Ronalda koje mi je poklonio otac Stipe. Neki frajer mi je ušao na nogu metalnim čepovima kopački i probio rupu u plastičnom kostobranu - napisao je u autobiografiji "Moja igra".

Javili su se potom iz Trebinja, konkretno defenzivac Zdravko Šaraba. On detaljno pamti što se događalo na toj utakmici.

- Iskreno, nije on puno pogrešio. Dobio je tada dobre batine od cele naše obrane. Bio je to revanš Kupa koji smo dobili 1:0. Nešto pre toga smo igrali u Mostaru i znali smo ko nam dolazi. Modrić je bio mlad, ali već tada se videlo da će izrasti u paklenog igrača. Nismo znali da će doći do Reala, ali se videlo da je vrhunski potencijal - rekao je Šaraba za Glas Srpske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.