HRVAT I SRBIN U URNEBESNOJ KOMEDIJI: Jović i Modrić u crtaću zbog kojeg plačemo od smeha!
Luka Modrić, Foto: Printskrin

sjajno

HRVAT I SRBIN U URNEBESNOJ KOMEDIJI: Jović i Modrić u crtaću zbog kojeg plačemo od smeha!

Našli su se u poznatoj animiranoj parodiji

Objavljeno:

Fudbaleri Real Madrida Luka Jović i Luka Modrić našli su se o najnovijoj epizodi poznate animirane parodije “The Champions” u produkciji portala “Bleachers Report”.

Ovaj zanimljivi i smešni serijal postavlja pitanje što bi se dogodilo kada bi najbolji fudbaleri sveta i njihovi treneri živeli zajedno u ogromnoj vili. Po ugledu na rijaliti programe “The Champions” prikazuje kakve su najveće fudbalske zvezde izvan terena. Naravno, reč je samo o dobroj šali.

Luka Jović i Zinedin Zidan
Luka Jović i Zinedin Zidan foto: Profimedia

U prvoj epizodi trećeg serijala pojavljuje se Realove Luke - Modrić i Jović. Srpskog golgetera je u Real Madridu dočekao imenjak Luka koji ga je proveo kroz kuhinju u novoj vili. Hrvat tako mladom srpskom napadaču pokazuje statuu Andree Pirla iz čije kopačke curi vino, dok iz statue Dijega Maradone pritiskom na nos izlazi brašno, prenosi Index.hr.

Luka Modrić
Luka Modrić foto: Reuters

Autori su, jasno, aludirali na Pirlovu ljubav prema kvalitetnom vinu i Maradoninu istoriju sa nedozvoljenim supstancama, a posebno je bio zanimljiv deo u kojem Jović ugleda Modrićevu nagradu za najboljeg igrača sveta. Na pitanje što je to, Modrić mu odgovori:

- To je Zlatna lopta. Kažu da bi zbog nje ljudi trebalo da brinu za tebe, ali ne pomaže!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.