AKO JE TO TAČNO, ONDA NAS ČEKA PAKAO! Milošević dobro raspoložen izašao pred novinare posle razbijanja Vojvodine!
Savo Milošević posle meča protiv Vojvodine, Foto: Adria Media TV

Ovog puta se pojavio

AKO JE TO TAČNO, ONDA NAS ČEKA PAKAO! Milošević dobro raspoložen izašao pred novinare posle razbijanja Vojvodine!

Strateg Partizana nije bio na konferenciji posle poraza u prethodnom kolu protiv Čukaričkog

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan je iskalio bes na Vojvodini u derbiju 15. kola posle poraza pre tri dana na Banovom brdu od Čukaričkog.

Izgleda da je upozorenje i oštre reči trenera Miloševića upućene igračima posle neuspeha u sredu dalo rezultate, pa su svoj kvalitet rešili da demonstriraju protiv gostiju iz Novog Sada.

- Pa moram da budem nedosledan sebi, jer nije trebalo da se pojavim ni danas na konferenciji da ne ispadne da se pojavljujem samo kad pobedimo - počeo je Savo Milošević izlaganje podsećajući da se posle poraza od Čukaričkog nije pojavio pred medijima.

- Jako bitna pobeda za nas posle svega onoga što se izdešavalo protiv Čukaričkog i imajući u vidu sve ono što dolazi, trebala nam je ovakva pobeda i rezultat. Danas smo igrali protiv jedne od jačih ekipa u ligi i mislim da je naša igra tokom svih 90 minuta bila na onom nivou na kom smo pokazali da možemo da igramo. Nadam se da ponovo nećemo poleteti.

Novinari su pomenuli treneru Partizana da njegov tim igra odlično i pobeđuje one najbolje ekipe u ligi poput Zvezde, Radničkog, Vojvodine, ali da ima problem protiv timova iz donjeg dela tabele.

- Ako je to tačno onda nama sledi pakao - u šali je odgovorio na to Milošević, pa nastavio:

Savo Milošević i Bibras Natho
Savo Milošević i Bibras Nathofoto: Starsport©

- Imali smo u prošlom kolu nedovoljno dobar voljni momenat. Ne mogu da kažem da ga nije bilo, ali nije bio dovoljno dobar. Nema lakih utakmica. Evo danas se vidi razlika kada uđete od prvog minuta koncentrisano i maksimalno - rekao je Milošević i dodao da nije bilo lako kao što je delovalo na ovom meču.

- Tako ispada, međutim, sve utakmice u kojima smo mi uspeli da postignemo gol tokom prvog poluvremena i otvorimo utakmicu smo rešavali lako i jednostavno.

Upitan da prokomentariše igru Asana koji se istakao i u napadu, ali i vraćanjem u odbranu Milošević je poručio da će doći sve na svoje mesto kada je u pitanju Japanac.

Milošević je rekao da Natha menja kako bi ga odmorio, jer je on igrač koji igra i za reprezentaciju i nema se vremena i prostora da se ti igrači odmore i osveže tokom sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.