OZBILJNA PRETNJA KLOPA: Nemac je pobesneo, ako neko ne reaguje Liverpul će predati utakmicu!
Jirgen Klop, menadžer Liverpula, Foto: AP

engleski liga kup

OZBILJNA PRETNJA KLOPA: Nemac je pobesneo, ako neko ne reaguje Liverpul će predati utakmicu!

Nemac kaže da odluka što pre mora biti doneta

Objavljeno: 17:16h

Čelnici Liverpula zatražili su od čelnica engleske fudbalske lige da pronađu odgovarajući termin za odigravanje njihove utakmice Liga kupa sa Aston Vilom.

U pitanju je četvrtfinale ovog takmičenja i susret koji bi trebalo da se igra po planu 17. ili 18. decembra.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je posle meča sa Arsenalom, koji je završen pobedom njegovog tima na penale, posle 5:5 u regularnom delu, da Liverpul neće igrati u Birmingemu ako se termin ne promeni.

- Nisam zabrinut, neko drugi bi trebalo da bude zabrinut jer nismo mi ti koji pravimo raspored mečeva. FIFA nam je rekla da će turnir biti u Kataru i mi moramo da idemo tamo i to ćemo i učiniti. Premijer liga kaže da moramo da igramo prvenstvene mečeve i to ćemo igrati. U Liga kupu, ako ne nađu odgovarajući termin, a ne recimo da to bude u 15 sati na Božić, onda nećemo ga igrati - jasan je Klop.

Nemac kaže da odluka što pre mora biti doneta.

- Moraju da misle o tome. Ne može jedan tim da igra utakmice u dva takmičenja u istom terminu. Nadam se da će ih ovo naterati na akciju, nećemo da budemo žrtva tog problema. Želeli smo pobedu, prošli smo dalje, ali nećemo igrati u narednoj rundi ko god da bude protivnik ako ne bude u odgovarajućem terminu. Znam da su mnogi iz Premijer lige sedeli ispred malih ekrana i nadali se da će nas Arsenal izbaciti, ali, žao mi je, prošli smo mi! - zaključio je Klop.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.