ZVEZDA JE POBEDILA, ALI MILOJEVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: I te kako je imao šta da zameri svojim igračima!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

rekao svoje

ZVEZDA JE POBEDILA, ALI MILOJEVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: I te kako je imao šta da zameri svojim igračima!

- Ovo je stvarno bio derbi. TSC ima svoj stil igre, čestitao sam im za sve što su uradil

Objavljeno: 21:47h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da misli da je njegova ekipa zasluženo pobedila TSC, ali je bio nezadovoljan pojedinim stvarima.

- Umesto da totalno 'ubijemo' utakmicu kod 2:0, promašimo dva 'mrtva' zicera i ulazimo u nervozu. Ali, kontrolisali smo utakmicu i mislim da je pobeda zaslužena. Čestitam igračima i navijačima što su nas podržali - rekao je Milojević za Arenu posle utakmice.

Zvezda je na svom stadionu pobedila TSC sa 3:1 u 14. kolu Superlige Srbije.

- Ovo je stvarno bio derbi. TSC ima svoj stil igre, čestitao sam im za sve što su uradili. Hoće da igraju fudbal, izlaze, pritiskaju na Marakani. Nema mnogo ekipa koje dođu da igraju na ovakav način - kazao je Milojević.

- Milojević je nešto kasnije opširnije pričao o ovoj utakmici.

- Znali smo kroz pripremu utakmice šta možemo da očekujemo od TSC-a. Oni igraju sjajno, konstantni su, imaju svoju filozofiju i videlo se danas koliko su bili agresivni, u pozitivnom smislu. Video se pečat mog kolege Saba, pokušavali su da iskoriste brzinu njihovih igrača i konstantno su tražili prostor iza leđa naše odbrane. Malo smo se i plašili toga, jer kada smo domaćini, očekuje se da igramo visok presing, što su oni u teoriji mogli da iskoriste. Dobro smo odigrali i zasluženo pobedili. Zamerka je ono što nam se stalno dešava kod rezultata 2:0, kada smo umesto da privedemo utakmicu kraju - primili gol. Ušli smo u nervozu, ali već kod trećeg pogotka je pitanje pobednika bilo rešeno.

Dotakao se čestih padova u igri svog tima.

Imamo neke padove u toku utakmice, ali to je očekivano, jer konstantno rotiramo. Danas je pet novih igrača nastupalo i u takvoj situaciji nema kontinuiteta, ali to je moja filozofija, da napravim sistem u kom će svaki fudbaler znati koja je njegova uloga. Još jednom bih pohvalio TSC i mog kolegu Saba. Veoma su pozitivan primer za srpski fudbal - nije štedeo reči hvale za goste iz Bačke Topole, šef stručnog štaba Crvene zvezde

Rekao je i da žali jer ne može da računa na Bena u Ligi šampiona.

- Svi znaju šta mislim o Benu. Nema potrebe da pričam koliko nam znači i koliko je važan za Crvenu zvezdu. Drago mi je što dobro igra i nadam se da će tako i da nastavi. Nažalost ne možemo da računamo na njega u Ligi šampiona i veoma mi je žao zbog toga - zaključio je trener crvneo-belih.

Trener TSC-a Zoltan Sabo čestitao je Zvezdi na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

- Zvezda je kvalitetnija ekipa od nas. Mi smo sve pokušali. Nisam zadovoljan u prvom poluvremenu, nismo ličili na sebe. U drugom smo izgledali mnogo, mnogo bolje. Imali smo poluprilike, ali Zvezdin kvalitet je presudio", rekao je Sabo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.