LEGENDARNI SKOLS RAZOČARAN: 3 štopera protiv jednog lošeg napadača?! Samo je Partizan želeo da postigne gol!
Pol Skols je razočaran igrom Junajteda, Foto: AP/Barrington Coombs

Očekivao je više

LEGENDARNI SKOLS RAZOČARAN: 3 štopera protiv jednog lošeg napadača?! Samo je Partizan želeo da postigne gol!

Nekadašnji vezista "crvenih đavola" nije imao ništa da pohvali u igri bivšeg kluba

Objavljeno: 10:19h

Mančester junajted je uspeo da pobedi Partizan u Beogradu, iako to po prikazanom nije zaslužio, što je apostrofirao između ostalog i legendarni Pol Skols.

Nekadašnji igrač "crvenih đavola" dao je svoje viđenje Junajtedove igre na stadionu u Humskoj i jasno istakao da mu se ništa tu ne dopada.

- Posle meča sa Liverpulom je izgledalo da ima malo nade. Ali kada pogledate večerašnji meč, sve to deluje slično onim na startu sezone. Kao da je ovo tim stranaca koji nisu nikada igrali jedan sa drugim. Nema nikave veze između igrača sredine terena i napadača. Dodavanja su povremeno bila mnogo loša - rekao je Skols.

Huan Mata i Saša Zdjelar tokom meča u Beogradu
Huan Mata i Saša Zdjelar tokom meča u Beogradufoto: Starsport©

On kaže da igrači na terenu tek povremeno prikažu neke lepe segmente u igri.

- Želite nešto da vidite, povremeno bljesak dobre igre tu i tamo, izmenu duplih pasova, da igrač koji igra na poziciji desetke prima loptu na sredini terena, ali kao da niko nema hrabrosti da nešto rizikuje i odigra.

Markus Rašford u duelu sa Bojanom Ostojićem
Markus Rašford u duelu sa Bojanom Ostojićemfoto: Starsport©

Takođe mu se nije dopala ni postavka igre Solskjera sa tri štopera.

- Junajted jeste izgledao sigurno pozadi, ali me zanima da li je ovo stvarno bila utakmica za tri štopera pozadi. Protiv Liverpula, gde ste igrali protiv tri strašna napadača, to mi je razumljivo. Ovu utakmicu ste bacili niz vodu, jer su tri štopera čuvala jednog jako lošeg napadača. Uopšte nije bio opasan, osim one jedne šanse kada je pogodio stativu.

Na kraju je apostrofirao ono što su svi koji su gledali meč mogli da vide, a to je da je Partizan bio bolji rival, posebno u drugom poluvremenu i da je zaslužio da postigne gol.

- I defanzivno su bili prilično loš ove večeri. U drugom poluvremenu samo je jedan tim imao želju da postigne gol, Partizan. Ne vidim ništa dobro u ovoj igri. U mnogo utakmica će imati loptu u posedu, ali moraju da budu pametniji u igri sa njom - dodao je Skols.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.