MILETIĆ PROGOVORIO O SUDIJSKOJ NEPRAVDI: Rekao je ono što cela fudbalska javnost misli!
Nemanja Miletić posle Junajteda, Foto: Adria Media TV

rekao svoje

MILETIĆ PROGOVORIO O SUDIJSKOJ NEPRAVDI: Rekao je ono što cela fudbalska javnost misli!

- Na kraju se gleda rezultat, ali ne treba da žalimo puno, ali mislim i da smo mi oštećeni za taj čist penal

Objavljeno: 22:28h
Aleksa Radosavljević

Nemanja Miletić je skrivio penal iz kojeg je Mančester junajted poveo, a na kraju i slavio u Humskoj, ali je bio i akter situacije u kojoj je Partizan oštećen za penal.

Popularni Nema je istakao da je zadovoljan igrom i da njegov tim može da izvuče pouke iz poraza, ali i da je njegov tim oštećen za penal.

- Na kraju se gleda rezultat, ali ne treba da žalimo puno, ali mislim i da smo mi oštećeni za taj čist penal. Imali smo dosta šansi, nismo pali u drugom poluvremenu. Bili smo bolji, ravnopravno se nosili i videli da možemo da igramo sa njima. Ponosan sam na tim idemo dalje - rekao je Miletić i nastavio:

- Slažem se da smo bili dominanti. Nismo hteli da pumpamo stvari pre utakmice, morali da smirimo glave... Bila je euforija i videli ste da smo se nosili sa jednim od najvećih klubova na svetu. Da pohvalim publiku, neverovatan osećaj, ovo svaki fudbaler sanja. Iz poraza ima dosta toga dobrog da se izvuče, ali ne možemo da vratimo vreme. Nije nam se dalo nekad, pa nam se vratilo kao protiv Moldea i nadam se da će da se vrate promašene šanse. - rekao je Miletić.

On je priznao i da je bio penal za Mančester.

- Penal za Mančester? Čist! Video sam kasnije na snimku da ga jesam udario - rekao je Miletić.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.