Ovo je prava istina o dolasku sera Aleksa Fergusona u Beograd!
Ser Aleks Ferguson, Foto: AP

ŠTA SE TU ZBILO?

Ovo je prava istina o dolasku sera Aleksa Fergusona u Beograd!

Savo Milošević je istakao da će ići na večeru sa legendarnim Škotlanđaninom, ali ovaj se nije pojavio na aerodromu kao deo delegacije Crvenih đavola

Objavljeno: 09:23h

Prethodnih dana dosta smo vam pisali o dolasku sera Aleksa Fergusona u Beograd, koji je najavljen iz krugova bliskih Partizanu, ali i Mančester junajtedu.

Međutim, kada je naš reporter u sredu predveče otišao na Aerodrom Nikola Tesla u Surčinu, tamo se pojavila cela delegacija Crvenih đavola, ali ne i legendarni trener koji je sa njima osvojio apsolutno sve.

Savo i Ferguson - ilustracija
Savo i Ferguson - ilustracija foto: Beta/Branislav Božić, AP

Prvo smo pomislili da će on možda, iako je trener crno-belih Savo Milošević najavio da će ići na večeru sa njim, doći na dan utakmice, ali sada iz Mančester junajteda stiže informacija da Ferguson zapravo neće dolaziti u glavni grad Srbije.

Koji je razlog, ne znamo, ali opšte je poznato da je legendarni strateg pre nekoliko meseci doživeo moždani udar, pa možda nije bio spreman za tako dugačko putešestvije.

Posle pobede u Kazahstanu u prošlom kolu drastično su porasle šanse Partizana za evropsko proleće - sada je kvota da će crno-beli proći u 1/16 finala Lige Evrope 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Partizana u Ligi Evrope.

Veliki dan u Humskoj - stiže Mančester Junajted! Utakmica počinje u 18.55, a crno-beli će pokušati da iskoriste lošu formu i kadrovske probleme jednog od najpopularnijih klubova na svetu. Kvota na keca je 3,45, na iks 3,25, a na dvojku 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mančester Junajted.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.