SOLSKJER PRED PARTIZAN: Ko kaže da Liga Evropa nije bitna? Poznajem Tošića, on će nam biti najveća opasnost!
Ole Gunar Solsjker pred beogradskim novinarima, Foto: Starsport©

liga evrope, 3. kolo

SOLSKJER PRED PARTIZAN: Ko kaže da Liga Evropa nije bitna? Poznajem Tošića, on će nam biti najveća opasnost!

Utakmica između Partizana i Mančester junajteda igra se u četvrtak od 18:55

Objavljeno: 19:37h
Uroš Marjanović

Fudbaleri Mančester junajteda stigli su u Beograd gde će u četvrtak odmeriti snage sa Partizanom od 18:55 u okviru 3. kola Lige Evrope.

Tim povodom, simpatični Ole Gunar Solskjer održao je konferenciju za medije, a uz njega je bio najskuplji štoper današnjice Hari Megvajer.

Evo i njegove izjave sa stadiona u Humskoj:

- Liga Evrope nam je veoma bitna, kad smo poslednji put igrali ovo takmičenje, osvojili smo ga - bile su prve Solskjerove reči pa je nastavio.

- Igraćemo da je osvojimo, ali to ne znači da nećemo juriti četvrto mesto u Premijer ligi. Tek je oktobar, rano nas otpisuju iz trke za vrh tabele. Prošle sezone smo igrali odlično u gostima u svim takmičenjima, ali u poslednje vreme smo bez pobede na strani, ali se svi u klubu bavimo tom temom i želimo da prekinemo loš niz van Old Traforda.

foto: Starsport©

Priznao je da je pratio igre crno-belih.

– Odgledao sam mečeve Partizana na snimku, a bio sam i u Moldeu i gledao ih uživo protiv mog bivšeg kluba. Znamo od koga nam preti opasnost, Zorana Tošića znam iz Junajteda, ima odličnu levu nogu, ali sigurno da ima još nekoliko igrača na koje ćemo obratiti pažnju. Videli smo da mogu da igraju brzo i tečno, ali spremni smo za sve.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.