VULIĆ OTKRIO ŠTA GA JE NAJVIŠE ZABOLELO: Moramo da dignemo glavu, čekamo ih na Marakani!
Foto: EPA

liga šampiona, 3. kolo

VULIĆ OTKRIO ŠTA GA JE NAJVIŠE ZABOLELO: Moramo da dignemo glavu, čekamo ih na Marakani!

Taj deveti minut je upravo i trenutak za kojim najviše žali

Objavljeno:

Prvotimac Crvene zvezde Miloš Vulić izjavio je da mu je najbolniji momenat iz meča protiv Totenhema, bio kada je Hari Kejn posle prekida po prvi put zatresao mrežu, a Totenhem poveo 1:0.

Od tog trenutka do isteka 90. minuta Totenhem je dao Zvezdi još četiri gola i u meču trećeg kola grupe B Lige šampiona ubedljivo slavio na svom terenu sa 5:0. - Teška utakmica za nas, rano smo primili gol iz prekida i to je promenilo tok meča. Morali smo više da se otvorimo i ostavimo im dosta prostora. Uverili smo se koliko su moćni u napadu, koliko su brzi i kakve kretnje imaju. Nažalost, utakmica se završila visokim rezultatom, ali dižemo glavu, čekamo ih kod kuće. Biće drugačija utakmica gde ćemo se drugačije pripremati i nadamo se da ćemo odigrati mnogo bolje.

foto: EPA

Odgovorio je i na pitanje da li ga je iznenadila igra Totenhema, s obzirom na to da je pred meč bio optimista.

- Ne mogu reći da me je iznenadila, to su vrhunski igrači pogotovo kada otvore utakmicu na vreme. Ponavljam, primili smo gol iz prekida gde smo mogli bolje da odreagujemo. Ne bi se ovako odvijalo kasnije, ali ruku na srce, težak poraz, ubedljiv, ali idemo dalje - rekao je Vulić.

Taj deveti minut je upravo i trenutak za kojim najviše žali.

- Morali smo bolje da markiramo pre svega Kejna, ali i ostale igrače i za golovima koje smo primili iz nekih naših grešaka. Kada daju gol ovako može se samo čestitati, a kada primimo gol iz naše greške onda boli - zaključio je Vulić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.