ISTINA O SUKOBU JOVIĆA I TUMBAKOVIĆA ISPLIVALA NA VIDELO: Sve je otkriveno uživo, pred TV kamerama!
Luka Jović i Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo, Beta/Branislav Božić

TO SE ČEKALO

ISTINA O SUKOBU JOVIĆA I TUMBAKOVIĆA ISPLIVALA NA VIDELO: Sve je otkriveno uživo, pred TV kamerama!

Srbiju je epilog ovakve situacije jako zanimao. Hoće li Luka ipak nastaviti da igra za Orlove?

Objavljeno:

Ljubiša Tumbaković je precrtao zvezdu Real Madrida Luku Jovića za oktobarske utakmice jer je u septembru napustio reprezentaciju zbog povrede. Samo četiri dana posle toga nastupao je za Real Madrid protiv Levantea, pa je Tumbaković odlučio da kazni mladog fudbalera.

- Svaki igrač ima pravo da igra za Srbiju, stvarno nisam doživeo da neko neće da igra za Srbiju, ne znam šta je bilo u prethodnom periodu, znam iz priče. Oni su tu za nacionalni tim, a selektor sa nama svima okolo je tu da odredi ko će u datom trenutku biti njemu na raspolaganju. Uspeh svih nas u Savezu je što smo se dogovorili da svaki igrač treba da igra za svoju reprezentaciju, ako zaslužuje - jasan je Matijašević.

Istakao je da lično do sada nije imao nikakav problem sa Tumbakovićem.

- Ljubiša Tumbaković je pre svega dobar čovek i dobar je i iskusan trener, osvajao je trofeje, nemamo nikakvih problema. On je taj koji određuje tim, a mi svi ostali razgovaramo i pričamo, ali valjda je normalno da trener poslednji donosi odluku - ističe Matijašević.

Vladimir Matijašević
Vladimir Matijašević foto: Starsport©

A onda je Matijašević otkrio šta se dešavalo i šta će da bude sa Jovićem.

- Glupo je pričati o toj temi. Luka Jović ima 23 godine, talenat je, otišao je u veliki klub, u madridski Real. Čitam ovdašnje medije, vesti, to je ''bum'' za našu malu zemlju. Ja mislim da treba pustiti Tumbakovića da radi svoj posao i da kodeks ponašanja mora da se prilagodi nacionalnom timu. Ja sigurno ne mogu odavde da izađem i da ne kažem doviđenja. To je malo ružno. On nije kažnjen, ja sam ga lično zvao, rekao sam mu da treba da se ustali u timu, a ta greška što je bila, to je bila neka dečačka greška. I on je čak rekao, svestan je da Mitrović daje golove...

- Luka Jović je dobar dečko i treba da igra za reprezentaciju u budućnosti, a da li će da bude pozvan sad, sutra, to je na selektoru - poručio je Matijašević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.