OGLASIO SE OTAC LUKE JOVIĆA: Dobro pročitajte šta je imao da poruči Ljubiši Tumbakoviću!
Milan Jović o Luki Joviću i Tumbakoviću, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Real Madrid TV

MORAO JE NEKO DA KAŽE

OGLASIO SE OTAC LUKE JOVIĆA: Dobro pročitajte šta je imao da poruči Ljubiši Tumbakoviću!

U žiži medijske javnosti našla se situacija oko neigranja asa Real Madrida za nacionalni tim protiv Paragvaja i Litvanije

Objavljeno:

Svi već vrlo dobro znate da Luka Jović nije bio na spisku fudbalske reprezentacije Srbije za utakmice protiv Paragvaja u Kruševcu i Litvanije u Viljnusu, a španski As je plasirao informaciju da je Ljubiša Tumbaković kaznio napadača Real Madrida zbog odluke da samovoljno napusti kamp reprezentacije posle utakmice sa Portugalom.

Jović se opravdao povredom, ali je četiri dana kasnije igrao za Real Madrid.

Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbaković foto: Beta/Branislav Božić

Sada se povodom toga svega oglasio njegov otac.

- Dobre stvari se brzo zaboravljaju. Luka je letos, čim je potpisao za Real Madrid, povređen igrao za mladu reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. Govorio sam mu da ne rizikuje, da se nešto ne bi iskomplikovalo. On nije hteo da čuje. Nije hteo da ostavi drugare na cedilu. Siguran sam da niko drugi to ne bi uradio da je bio u njegovoj koži. Nije pošteno prema Luki da ga odmah stavljaju na stub srama, ali svako ima pravo da kaže šta misli - poručio je otac mladog igrača Reala Milan Jović u razgovoru za Alo.

Milan Jović
Milan Jović foto: Espreso.co.rs

Njegov sin je nebrojano puta demonstrirao patriotizam, kaže Milan.

- Ne želim puno da uznemiravam dete i javnost. Reprezentacija je san, Luka tako razmišlja. On je veliki Srbin, voli da igra za nacionalni tim. Smeta mi što je ova situacija u žiži, zato što se pominje u negativnom kontekstu. Mnogo me to boli kao roditelja. On je patriota, lepo smo ga vaspitali i smatram da nismo kao porodica učinili ništa što je za osudu.

Luka Jović
Luka Jović foto: EPA

Otac srpskog napadača kaže da potencijhalni nesporazum Jović treba da reši sa Tumabkovićem u četiri oka.

- Ako je Luka pogrešio, njih dvojica treba da pričaju. Istina, nije izabrao pravo vreme da ode, u trenutku kada se reprezentacija bori za plasman na Prvenstvo Evrope. Realno, on je petnaesti igrač u reprezentaciji koji je bio povređen, pa je igrao sledeću utakmicu u klubu - dodao je Jović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.