JOVIĆ ODGOVORIO TUMBAKOVIĆU: Da li ovo znači i njegovo zbogom reprezentaciji Srbije dok je on na mestu selektora?
Luka Jović, Foto: EPA/Andrej Cukić

novi sukob

JOVIĆ ODGOVORIO TUMBAKOVIĆU: Da li ovo znači i njegovo zbogom reprezentaciji Srbije dok je on na mestu selektora?

Skandal koji potresa našu reprezentaciju...

Objavljeno: 12:40h

Luka Jović je odgovorio Ljubiši Tumbakoviću nakon što se pojavila informacija da je Tumbaković kaznio Jovića jer ga je slagao.

Čitava afera je pokrenuta zbog pisanja španskih medija koji su rekli da je Jović bio nezadovoljan što je odigrao tri minuta sa klupe u meču sa Portugalom, pa je rekao Tumbakoviću da je povređen i nije se našao na spisku za Luksemburg.

Samo četiri dana kasnije zaigrao je za Real protiv Levantea, a Tumbaković je potom odlučio da ga sankcioniše nepozivanjem za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom

Srbija ima samo teoretske šanse da se kroz kvalifikacije nađe na EURO 2020, ali su Orlovi najavili da će ići na sve pobede do kraja i nadati se čudu. Večeras (20.45) gostuju Litvaniji koju su tri puta savladali od prošlog leta. Kvota na dvojku je 1,20, a na pobedu uz bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Litvanija - Srbija.

- Nemam ja pravo da budem ljut ni na koga. Radim svoj posao na način koji mislim da je najbolji. Luka je mlad igrač, a moja trenerska profesija podrazumeva pedagoški pristup i jednu vrstu roditeljskog odnosa prema svakom igraču. U isto vreme, dužan sam da štitim interese svoje profesije - rekao je Tumbaković

foto: Starsport©

Nije se čekalo dugo na njegov odgovor...

Ne mogu sad. Objasniće ti vreme - napisao je u jednom od Instagram storija i ubrzo ga obrisao.

foto: Instagram / Printscreen

Mada nije sto odsto sigurno i potvrđeno da se poruka odnosila na Tumbakovića, ali ako jeste onda će se sigurno ponoviti slučaj Milivojevića i Nastasića koji nisu igrali dok je Krstajić bio na mestu selektora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.